Ατελείωτος Εθνικός κατήφορος.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Γράφει ο Ποινικολόγος

Βασίλης Νουλέζας

21/12/2019

 

 

Η σύγχρονη μεταμνημονιακή Ελλάδα έχει πάρει προ πολλού την κατιούσα! Στα εθνικά θέματα, στην οικονομία ακόμη και στα κοινωνικά ζητήματα. Ανίκανοι οι αντιπρόσωποι μας να πράξουν το αυτονόητο. Ευθύνεται πρωτίστως το ανίκανο και λαίμαργο για εξουσία & χρήμα πολιτικό προσωπικό της λεγόμενης Μεταπολίτευσης.

Εξουσιολάγνοι, οπορτουνιστές, άρπαγες φαύλοι και πολιτικάντηδες, η πλειοψηφία αυτών.

Οι πολίτες που δεν έγιναν σοφότεροι μετά από τόσα που υπέστησαν (φοροκαταλήστευση κ.λπ.) έχουν μεγάλη ευθύνη.

Μετά από τόσες οικτρές αποτυχίες σε κάθε τι εξέλεξαν την Ν.Δ. (Δεξιά) που επαναλαμβάνει τον παλιό γνώριμο δεξιό εαυτό της και τις ασυγχώρητες ακρότητες, εγκαθιδρύοντας Αστυνομικό κράτος για να απαλλαγούν από τόν κακό ιδεοληπτικό ΣΥΡΙΖΑ που έλεγε ψέμματα και έκανε ότι δεν είχε εξουσιοδοτηθεί από τον ελληνικό λαό, [Συμφωνία των Πρεσπών].

Η ξενόδουλη, υποδουλωμένη κατάχρεη χώρα αυτή δεν έχει ειλικρινά μέλλον. Καμία απολύτως προοπτική. Για αυτό οι νέοι άνθρωποι με φιλοδοξίες μεταναστεύουν σωρηδόν.

Η πιο τρανή απόδειξη αυτής της δυσάρεστης διαπίστωσης: Είτε θα διαμελισθεί (βλ. Θράκη) είτε θα συρρικνωθεί.

Οι Έλληνες φτωχοποιημένοι, γονατισμένοι όμηροι των Τραπεζών είτε περιθωριοποιημένοι ράθυμοι, άπραγοι επαναπαύονται στις δάφνες του παρελθόντος. Δεν αγωνίζονται και δεν διεκδικούν. Δεν παλεύουν να κερδίσουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

Στοιχίζονται αναξιοπρεπώς στα ΑΤΜ για την ανάληψη του κοινωνικού μερίσματος.

Φοβισμένοι, απελπισμένοι και άβουλοι.

Όταν οι γείτονες κάνουν γοργά θαρραλέα βήματα προς τα εμπρός.


Μοιραστείτε το Άρθρο