«Αυλαία» για την 7η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΒΕΠ 2015) – [HD].

Μοιραστείτε το Άρθρο

του Γιώργου Οικονομίδη.

Με το καθιερωμένο ραντεβού με τον επιχειρηματικό κόσμο, διοργανώθηκε η 7η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2015, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 25 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης στον οικισμό Ανδρομάχη Πιερίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. 7η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας 2015 (3).

Την έκθεση συνδιοργάνωσαν το Επιμελητήριο Πιερίας, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Δήμος Κατερίνης και ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης.

Προσεκλήθησαν άπαντες να συμμετάσχουν στην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση δίνοντας νέες ευκαιρίες και προοπτικές στην επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η έκθεση είναι γενική και παρουσιάζει εκθέματα και εκθέτες στους εξής τομείς:

Αγροτικά, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, μοτοσικλέτες, βιομηχανικά προϊόντα, γραφικές τέχνες, εκτυπώσεις, δερμάτινα ενδύματα, υποδήματα, δομικά, μονωτικά υλικά, είδη κατοικίας, εκπαίδευση, έπιπλα, έπιπλα κουζίνας, επαγγελματικός εξοπλισμός, ηλεκτρονικά, ηλεκτρικά είδη, κλιματισμός ψύξη θέρμανση, φωτοβολταϊκά, κουφώματα, κουρτίνες, λευκά είδη, στρώματα, μηχανές γραφείου, συστήματα πληροφορικής, τζάκια, τρόφιμα ποτά, φίλτρα νερού, υπηρεσίες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. 7η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας 2015 (5).

Στις 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.30 το βράδυ, έπεσε η αυλαία της Έκθεσης κλείνοντας για φέτος την διοργάνωση, έως το επόμενο ραντεβού του 2016 με την 8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας και Κεντρικής Μακεδονίας.

Με την κάμερα της διαδικτυακής www.sporeas.tv βρεθήκαμε στον εκθεσιακό χώρο για να καταγράψουμε την «αυλαία» στα «φώτα της ράμπας».

Επισκεφθήκαμε διάφορα εκθεσιακά περίπτερα με τους επιχειρηματίες να μιλούν στην κάμερά μας για τα εκθεσιακά τους εμπορεύματα.

Μεταξύ αυτών, μας μίλησαν από τα περίπτερα των παρακάτω οι φορείς:

*Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός,

*Διασωστική Ομάδα Πιερίας,

*Ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών Βενιαμίν,

*Ο Ψυχιατρικός Τομέας, Κέντρα Ημέρας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Πιερίας, που βρίσκεται στην κεντρική είσοδο, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το e-Shop του Επιμελητηρίου.

Διάφορα εδέσματα προσφέρθηκαν πρίν από το τέλος σε όλους τους επισκέπτες και προσκεκλημένους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. 7η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας 2015 (4).

Τον επίλογο της Έκθεσης τον έκαναν ο αντιδήμαρχος Κατερίνης κ. Βαϊνάς, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. 7η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας 2015 (6).

Στην κάμερα και στο μοντάζ ήταν ο Γιώργος Οικονομίδης. Η Παραγωγή έγινε για την διαδικτυακή www.sporeas.tv © 2015

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. 7η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας 2015 (7).

πηγή: www.sporeas.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο