ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (27-03-2020)

 

Αυστηροί έλεγχοι διενεργούνται αυτή την ώρα από την αστυνομία στον παραλιακό δρόμο Κατερίνης και στην Παραλία για τον λόγο ότι αρκετοί οδηγοί κατευθύνονται εκεί παρά τά απαγορευτικά μέτρα.

Σημειωτέον ότι, αν και επιτρέπεται η σωματική άσκηση, όπως περπάτημα ανά δύο άτομα διατηρώντας αμφότεροι την προβλεπόμενη απόσταση του ενός μέτρου το λιγότερο, δίδεται εντολή σε αστυνομικούς να ελέγχουν τούς πολίτες που δεν ασκούνται περιμετρικά τής οικίας τους, δηλαδή στο τετράγωνο που διαμένουν και κατά συνέπεια απαγορεύεται κάποιος να πάει κάπου μοναχικά στην εξοχή ή στην παραλία για καθαρό αέρα και ευχέρεια άσκησης. Ειδικά σήμερα που δειλά «σκάει» ο ήλιος στην Κατερίνη μετά από μια συνεχόμενη εβδομάδα κακοκαιρίας και συννεφιάς, και πολύ περισσότερο που δέν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι σε τέτοια σημεία με κίνδυνο μετάδοσης τού ιού!!!

Τα μέτρα αυτά του “εγκλωβισμού” μας, θεωρούνται κάπως απαραίτητα, τείνουν όμως να καταντήσουν ασφυκτικά εφόσον απαγορεύουν την άσκηση λίγο μακρύτερα από την κατοικία μας.

Πόσο θα αντέξει όμως ο κόσμος, θα το δούμε εν καιρώ, και τότε ποιος μας πιάνει… που λένε!

Μην το παρακάνετε κύριοι τής κυβέρνησης και της αστυνομίας.

Δεν μπορούμε να είμαστε για πολύ ακόμα σε κλουβιά.

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Μάιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031