ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΛΑΓΙΟΥ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (05-02-2022).

Στις 12 το μεσημέρι έγινε η κηδεία του συναδέλφου δημοσιογράφου Απόστολου Λάγιου στον Μακρύγιαλο Πιερίας.

Παρά τον λιγοστό αριθμό που παραβρέθηκαν στην κηδεία, το κλίμα ήταν βαρύ με ένα μεγάλο «πώς» και «γιατί» να αιωρείται για τον απροσδόκητο χαμό του Αποστόλη, και ήταν μόλις 58 ετών! Σ’ αυτό το «πώς» και «γιατί» θα δοθούν σύντομα απαντήσεις. Το χρωστάμε άλλωστε στον Απόστολο.

Ο Απόστολος Λάγιος την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022, μετά από συνεχόμενο πυρετό, θέλησε να πάει στο νοσοκομείο Κατερίνης για τις απαραίτητες εξετάσεις. Είχε όμως και τους δισταγμούς του όπως εκμυστηρεύτηκε στην σύζυγό του, και φοβόταν για ευνόητους λόγους! Τελικά μετά από επικοινωνία με γνωστό του ιατρό τού νοσοκομείου, πείσθηκε να πάει για εξετάσεις. Στο καθιερωμένο τέστ για Covid που του έκαναν βρέθηκε αρνητικός. Το επόμενο όμως τέστ τον έβγαλε θετικό(!!!) και ενημέρωσαν την σύζυγό του λέγοντας της πως πρέπει να εισαχθεί στην κλινική Covid, όπερ και εγένετο.

Την εβδομάδα νοσηλείας του θα την αναλύσουμε σύντομα και με λεπτομέρειες, για να φτάσουμε στο μοιραίο.

Ο Απόστολος δέν είχε υποκείμενα νοσήματα, έχαιρε άκρας υγείας. Σε απλό θάλαμο νοσηλευόμενος, και μόνος, δίχως άλλους ασθενείς, έδειχνε βελτίωση με το οξυγόνο του να είναι πάνω από 95, σύμφωνα με την σύζυγό του, ενώ συνέχιζε να λαμβάνει οξυγόνο από την μύτη. Προχθές, Πέμπτη 03.02.2022, στις 1 περίπου το μεσημέρι, ο Αποστόλης επικοινώνησε, όπως συνήθιζε, τηλεφωνικά με την σύζυγό του λέγοντας της ότι αισθάνεται καλύτερα και πως σύντομα θα βγεί από το νοσοκομείο. Περίπου στις 3 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, από το νοσοκομείο ενημέρωσαν την σύζυγό του ότι ο Απόστολος… κατέληξε! Αιτία, πνευμονική εμβολή με καρδιακό επεισόδιο(;).

Εάν υπήρχαν και άλλοι ασθενείς στον θάλαμο θα έβλεπαν την κατάσταση του και θα ενημέρωναν τον… ειδικευόμενο ιατρό, όπως ακούγεται ότι υπήρχε για τους ασθενείς. Αυτά όλα θα τα δούμε διεξοδικά όμως σύντομα.

Η σύζυγός του Άννα, απαρηγόρητη μοιρολογούσε τον Αποστόλη της επάνω στο φέρετρό του στην εξόδιο ακολουθία.

Ο επίλογος γράφτηκε στο κοιμητήριο Μακρυγιάλου με την ταφή.

“Καλό ταξίδι” φίλε.

Το ρεπορτάζ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

 

©www.Pieria.tv – 2022

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2022
Μοιραστείτε το Άρθρο