ΒΑΡΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΣΦΕΝΔΑΜΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 37χρονο ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(17/07/2018)

 

Ανείπωτη θλίψη και πόνος βαρύς για την οικογένεια στην κηδεία τού 37χρονου Γιώργου Ματζουράνη από την Σφενδάμη Πιερίας όπου έχασε πρόωρα την ζωή του εχθές τά ξημερώματα από εργατικό δυστύχημα στην χαρτοβιομηχανία SOFIDEL GREECE Κατερίνης (πρώην PAPYROS).

Τόσο οι γονείς όσο και η σύζυγος τού Γιώργου δεν μπορούσαν να πιστέψουν την μεγάλη απώλεια του δικού τους ανθρώπου, που αφήνει τρία ανήλικα παιδιά ορφανά.

Έγινε σήμερα 17 Ιουλίου 2018, στις 11 π.μ., η κηδεία τού αδικοχαμένου πατέρα.

Η μητέρα τού Γιώργου, Γιώτα Ματζουράνη, δέν άντεξε τον πόνο και λιποθύμησε μπροστά στην είσοδο τής εκκλησίας ενώ μετά από πρώτες βοήθειες κατάφερε να εισέλθει στον ναό και να σταθεί μπροστά στο κλειστό φέρετρο τού γιού της. Το ίδιο και η σύζυγος τού Γιώργου που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι τον έχασε για πάντα.

Υπενθυμίζω ότι, την Δευτέρα 16 Ιουλίου, περίπου στις 6.30 π.μ. και ενώ ο Γιώργος εργαζόταν στην βιομηχανία χαρτιού, η μηχανή, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία που διερευνάται από την αστυνομία, τον πήρε μέσα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Πλήθος κόσμου συνόδευσαν τον Γιώργο στην τελευταία του κατοικία.

Συγγενείς, συγχωριανοί αλλά και συνάδελφοι του άτυχου Γιώργου βρέθηκαν κοντά του για να παρηγορήσουν την οικογένεια.

Την ησυχία τής νεκρώσιμης τελετής μέσα στον ναό, την διέκοψε η κραυγή τής πονεμένης συζύγου με το εύλογο ερώτημα: «Γιατί μου τον πήρε;».

Στο κοιμητήριο «παίχτηκε» το τελευταίο δράμα! Η αδελφή τού Γιώργου μέσα από τα αναφιλητά της παρακαλούσε να μην βάλουν τον αδελφό της στο χώμα γιατί «ο Γιώργος δεν πέθανε, αστεία μας κάνει». Ράγισαν οι καρδιές όλων.

Παρακολούθησα δακρυσμένος και τους συναδέλφους τού Γιώργου να κλαίνε και να μονολογούν: «Γιατί ρε Γιώργο; Τώρα με ποιόν θα γελάμε στην δουλειά; Ποιος θα μας κάνει αστεία;».

Ο Γιώργος ήταν σφόδρα αγαπητός στην δουλειά του, τόσο από την εργοδοσία όσο και από τους συναδέλφους του.

Στεφάνι στην κηδεία του Γιώργου εκτός των άλλων έστειλε και η εργοδοσία του SOFIDEL GREECE με τα θερμά της συλλυπητήρια.

Τέλος, εκφράζω και εγώ με την σειρά μου, την βαθιά μου θλίψη και οδύνη στην οικογένεια τού Γιώργου, λέγοντας στην μητέρα του την Γιώτα: «Κουράγιο αγαπημένη μου εξαδέλφη, τα εγγόνια σου έχουν ανάγκη να σε βλέπουν δυνατή για να μπορούν να αντέξουν και αυτά τον πόνο τής απώλειας του πατέρα τους. Κουράγιο αγαπημένη μου εξαδέλφη».

«Καλό σου ταξίδι» καλέ μου Γιώργο!!!

 

www.Pieria.tv – 2018

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο