Βασίλης Νουλέζας για την επίθεση στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Αποδοκιμάζω τήν βία, καταδικάζω απερίφραστα τίς βιαιοπραγίες κατά του Γ. Μπουτάρη, οι δράστες πρέπει να προσαχθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης και να λογοδοτήσουν για τήν πράξη τους.

Βασίλειος Νουλέζας, Δικηγόρος

Ειλικρινά θλιβερό θέαμα, βαρβαρότητα «οn camera» να κλωτσούν, να απωθούν βίαια και να κτυπούν ομαδικά έναν 76χρονο και δή τόν πρώτο πολίτη μίας πόλης.

Αυτήν τήν αξιόποινη και αντικοινωνική συμπεριφορά του συγκεντρωμένου πλήθους προκάλεσαν οι κατά καιρούς υβριστικές και χυδαίες δημόσιες θέσεις του κ. Μπουτάρη είτε για την γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού από τον σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ που εξυμνεί ώς θεμελιωτή της Τουρκικής Δημοκρατίας, είτε για μείζονα εθνικά θέματα, όπως τής Μακεδονίας όπου ο παθών μίλησε σχεδόν απαξιωτικά, χλευαστικά για τα 2 πανεθνικά Συλλαλητήρια εναντίωσης των Ελλήνων για την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία.

Τήν 19η Μαΐου ο κ. Μπουτάρης, ημέρα μνήμης και πένθους για τήν εξόντωση και δολοφονία 353.000 Ελλήνων του Πόντου από τούς Σελτζούκους, δηλαδή τών προγόνων μας, που τελείται Μνημόσυνο για τήν σφαγή τους, επέλεξε να αδειοδοτήσει την Gays Parade που συνιστά τουλάχιστον ύβρη για τήν ιερή μνήμη τους.

Δέν δικαιολογώ ουδόλως τήν άδικη και βάναυση συμπεριφορά όσων του επιτέθηκαν άνανδρα, όμως δεν μπορώ να μήν σχολιάσω ότι εκείνος με τήν αλλόκοτη αμετροεπή και ασυμβίβαστη με τήν θεσμική ιδιότητα του στάση του προκάλεσε τήν μήνιν και οργή τους.

 

Βασίλειος Νουλέζας

Δικηγόρος

 

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο