ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΛΕΙ… ΒΑΣΙΛΗ! Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΝΟΥΛΕΖΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(15/10/2018)

 

Αποκλειστικές μου πληροφορίες βεβαιώνουν το επίσημο κάλεσμα που έκανε ο πρόεδρος τής Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης στον γνωστό ποινικολόγο και συντοπίτη μας Βασίλη Νουλέζα, να κατέβει υποψήφιος με το κόμμα.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Λεβέντης βρίσκεται επί ποδός αυτόν τον καιρό με το άνοιγμα νέων γραφείων στην Θεσσαλονίκη με προοπτική το πιθανό άνοιγμα γραφείου και στην Κατερίνη.

Ο Βασίλης Λεβέντης ζήτησε από τον κύριο Βασίλη Νουλέζα να αναλάβει την Πιερία ώς υποψήφιος τού κόμματος. Σε επικοινωνία μου με τον κύριο Νουλέζα μου επιβεβαίωσε το κάλεσμα και μου δήλωσε ότι σκέπτεται σοβαρά την πρόσκληση διότι ο κύριος Λεβέντης εκτός από την καθαρή στάση του στο Μακεδονικό ζήτημα είναι και αγνός άνθρωπος, φλογερός πατριώτης και αντισυστημικός, που δεν εμπλέκεται σε οποιαδήποτε πολιτικά σκάνδαλα.

Ο Βασίλης Λεβέντης δηλώνει πως δέχεται έμμεση επίθεση από τα μεγάλα ΜΜΕ με σκοπό την αποδυνάμωση τού κόμματος του δίχως όμως αυτό να τον αποθαρρύνει στις μάχες που δίνει υπέρ τού Ελληνικού λαού, ενώ θεωρεί αναξιόπιστες όσες δημοσκοπήσεις βλέπουν το φώς της δημοσιότητας που σκοπό έχουν, όχι την ανάδειξη τής προτίμησης των ψηφοφόρων, αλλά την ενίσχυση συγκεκριμένου ή συγκεκριμένων κομμάτων με εσφαλμένα ή αναληθή στοιχεία.

Τέλος, απομένει να μάθουμε την τελική απόφαση τού Βασίλη Νουλέζα στην πρόσκληση τού Βασίλη Λεβέντη, θεωρώντας καλό και έντιμο ο Βασίλης να καλεί… Βασίλη!!!

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Φεβρουάριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιαν    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829