ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ: «Η εντολή δίνεται και ανακαλείται μόνο από τον Αρτέμη Σώρρα»

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

«Αν με άκουγε ο Αρτέμης Σώρρας δεν θα ήταν φυγόποινος, θα είχε ηρωποιηθεί»

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Δήλωση του Δικηγόρου Βασίλη Νουλέζα στην Pieria.tv

Αν ο Αρτέμης Σώρρας αμέσως μετά την ερήμην καταδικαστική απόφαση του Τριμ. Εφετ. κακουργημάτων Πατρών που του επέβαλε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για το αδίκημα κακουργηματικής υπεξαίρεσης άρθρ375 παρ.2 ΠΚ και αποστέρηση πολιτικών δικαιωμάτων όπως και στην σύζυγο του Β. Ρουγκλίου, εμφανιζόταν στην Αστ/κή Δ/νση Πατρών και υπέβαλλε σε εκτέλεση τον εαυτό του μετά της συζύγου του, όπως υπέδειξα, ασκώντας Έφεση και παράλληλα Αίτηση Αναστολής εκτέλεσης ποινής άρθρ.497 παρ. 7 & 8 ΚΠΔ, θα πετύχαινε τουλάχιστον (διότι δεν θα ήταν φυγόποινος), την αναστολή εκτέλεσης της επιβληθείσης ποινής υπό όρους, δηλαδή με την καταβολή χρηματικής εγγυήσεως και θα είχε ηρωποιηθεί, θα αύξανε κατακόρυφα την δημοφιλία του και δέν θα έδινε τροφή στα συστημικά ΜΜΕ να τον αποκαλούν καταζητούμενο. Αυτή ήταν η ορθότερη επιλογή ενός άνδρα που ηγείται ενός νεοσύστατου πολιτικού φορέα.

Δεν χρειαζόταν να φοβηθεί τον εγκλεισμό, θα ήταν πρόσκαιρος. Θα έδειχνε απόλυτη εμπιστοσύνη και σεβασμό στην Δικαιοσύνη. Θα έλεγε: “Ορίστε είμαι εδώ να δικαστώ”. Θα προσδιόριζα αμέσως την Αίτηση Αναστολής εκτέλεσης ποινής με αίτημα στον κ. Προϊστάμενο Εισαγγελίας Εφετών Πάτρας.

Αυτό συμβούλεψα να γίνει, δυστυχώς δεν εισακούσθηκα.

Έγινε αγώνας εκ μέρους μου να συγκεντρωθούν στοιχεία για τον 2ο βαθμό όπως και για το επίδικο ΙΧ Λεπίδα.

Η ενασχόληση και άλλου συναδέλφου με την υπόθεση δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαι παρών στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών, αντιθέτως. Τιμώ την εντολή και τον λόγο μου έναντι των οικογενειών τους ότι θα τους υπερασπισθώ ως το τέλος.

Η ΕΣΥ, εννοώ την νέα διοίκηση, αν και με παραγκωνίζει, γνωρίζει την αξία μου και νομίζω δεν θέλει να στερηθεί των νομικών υπηρεσιών μου.

Γίνομαι δυσάρεστος που λέγω την αλήθεια, δεν κτυπώ την πλάτη σε κανέναν, είμαι ευσυνείδητος και ειλικρινής μαζί τους από την πρώτη στιγμή, έδωσα μεγάλο αγώνα, πάλεψα με αντιξοότητες και νομίζω η στάση ορισμένων έναντι μου είναι αγνώμων και αδικαιολόγητη.

Ο Σώρρας θα έπρεπε να επιδιώξει την δικαστική αναγνώριση σε αστικό δικαστήριο των 600 δις ώστε να έχει ατράνταχτα στοιχεία και να μην τον αποκαλούν απατεώνα τα ΜΜΕ η ο κάθε Ρήνος. Αν με ακούσουν θα ωφεληθούν, νομίζω είμαι η φωνή της λογικής διότι δεν είμαι μέλος της ΕΣΥ.

Δεν γνωρίζω αν ο Δικηγόρος Φ.Μ. έχει εξουσιοδοτηθεί για την υπόθεση Πατρών που έκανε δηλώσεις με την κ. Μ.Λ. δικαστική επιμελήτρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς προηγούμενη ενημέρωση μου.

Στο Εφετείο Πατρών θα ακουσθούν πολλά σημαντικά που δεν γνωρίζει η κοινή γνώμη, έχω όλα τα στοιχεία στον φάκελο μου. Η εντολή δόθηκε και ανακαλείται μόνον από τον Αρτέμη Σώρρα που γνωρίζει την αξία και φερεγγυότητα μου ως Δικηγόρος και άτομο.

Η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και αδέκαστη ελπίζω, αλλά “τσαμπουκάδες” και απειλές δεν δέχεται πιστεύω, είμαι υπέρ της ήπιας και μαχητικής δικηγορίας με αξιοπρέπεια και δεοντολογία.

Δεν εμπλέκομαι στα εσωτερικά της ΕΣΥ υπήρξα ενεργό πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ και ξέρω ότι ένας πολιτικός οργανισμός πρέπει να είναι ανοικτός, δημοκρατικός και πολυσυνθετικός χωρίς αλληλοτιμωρίες και καθαιρέσεις όταν κάποιος διαφωνεί.

 

©www.Pieria.tv 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο