Βελτιωτικές παρεμβάσεις για ΚΑΘΑΡΉ ΚΑΤΕΡΙΝΗ και καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους

 

Με επίκεντρο τον εκσυγχρονισμό, την ορθολογική και αποτελεσματική λειτουργία της υπηρεσίας Καθαριότητας, η συντήρηση και επισκευή απορριμματοφόρων οχημάτων, μηχανημάτων και εξοπλισμού και ο καθαρισμός κομβικών οδικών αρτηριών – κοινόχρηστων χώρων τίθενται σε απόλυτη προτεραιότητα από τη νέα δημοτική αρχή.

Προς την κατεύθυνση αυτή, η υλοποίηση βελτιωτικών παρεμβάσεων με στόχο την ευταξία, την καθαριότητα, καθώς και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης και των Δημοτικών Ενοτήτων ξεκίνησε με τον καθαρισμό της κεντρικής οδικής αρτηρίας στον Κορινό και σταδιακά θα υλοποιηθεί στο σύνολο της επικράτειας του Δήμου. Παράλληλα, με την συντήρηση (πλύσιμο, επισκευή)  μηχανημάτων, οχημάτων και εξοπλισμού.

 Οι παρεμβάσεις καθαρισμού στις Δημοτικές Ενότητες γίνονται από την αντιδημαρχία Καθαριότητας, σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Κοινοτήτων Κων/νο Γραμματικόπουλο, τους κατά τόπους προέδρους των κοινοτήτων, ενώ ειδικά σε ό, τι αφορά τον  Κορινό έγιναν με την συνδρομή του προέδρου της Δ.Κ. Ιωάννη Μορθανάση.

«ΣΤΟΙΧΗΜΑ» Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΠΟΛΗΣ

Όπως τονίζει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης: «Η καθαριότητα της πόλης μας είναι ζήτημα που μας αφορά όλους,  καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε την υποχρέωση που έχουμε να βιώνουμε σε ένα καθαρό, υγιές και πολιτισμένο περιβάλλον. Με τον συντονισμό του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, τις τακτικές επισκευές και την συντήρηση των απορριμματοφόρων από διάφορες βλάβες, την προσθήκη νέων μηχανικών μέσων στο άμεσο μέλλον, η εικόνα της πόλης και του Δήμου συνολικά θα βελτιώνεται καθημερινά. Οφείλουμε με «όχημα» την ουσιαστική αξιοποίηση των εργαζομένων στον τομέα καθαριότητας, να εντείνουμε τις προσπάθειές μας, να ευαισθητοποιηθούμε ως σύνολο, αλλά και ο καθένας μας χωριστά προκειμένου να διατηρήσουμε την πόλη μας καθαρή και να δώσουμε στην Κατερίνη την εικόνα που όλοι επιθυμούμε».

Υπενθυμίζεται ότι οι Υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας του Δήμου, βρίσκονται καθημερινά στην διάθεση του δημότη για την εξυπηρέτησή του. Ειδικότερα, οι Δημότες μπορούν για οποιαδήποτε πληροφορία, ενημέρωση και εξυπηρέτησή τους, να απευθύνονται στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα τηλέφωνα: 11123, 2351033765.

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31