“ΒΟΜΒΑ” ΒΑΣΙΛΗ ΝΟΥΛΕΖΑ: ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΤΟ 2019

Μοιραστείτε το Άρθρο

Με αυτοχρηματοδότηση και καινοτόμο, ριζοσπαστικό πρόγραμμα για την Αθήνα

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copyτου Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 22.07.2017)

Η στόχευση του γνωστού Ποινικολόγου Βασίλη Νουλέζα, που έχει επαγγελματικά εγκατασταθεί στην πρωτεύουσα, είναι -καθώς πληροφορήθηκα- να είναι ανεξάρτητος διεκδικητής του Δήμου Αθηναίων με πολυσυλλεκτικό σχηματισμό προσωπικοτήτων, ανέργων και νέων κυρίως ανθρώπων.

Θέλει να μετατρέψει την βρώμικη Αθήνα σε ευρωπαϊκή, -από τώρα σχεδιάζει το πρόγραμμα του-, σε μια σύγχρονη και ασφαλή πόλη, χωρίς εγκληματικότητα, σε κέντρο πολιτισμού και τέχνης. Θέλει να διεκδικήσει με δημοψήφισμα την επιστροφή των Καρυάτιδων από το βρετανικό Μουσείο. Να φέρει με συλλογική παρέμβαση και υπογραφές των Αθηναίων, του ΟHΕ και τής UNESCO, τους Ολυμπιακούς Αγώνες πάλι στο Καλλιμάρμαρο στο Παναθηναϊκό Στάδιο, εκεί που ανήκουν.

Ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας

Να φτιάξει μια ανθρώπινη λειτουργική και γεμάτη ποδήλατα πόλη. Να αναδείξει ορθολογικότερα τα μνημεία και την ιστορία της Αθήνας παγκόσμια. Να την γεμίσει με πράσινο και πάρκα, να κατεδαφίσει ότι παράνομο κτίσμα δίνει άσχημη εικόνα στον επισκέπτη.

Ο οραματισμός και η δραστηριότητα του Κατερινιώτη διακεκριμένου ποινικολόγου Βασίλη Νουλέζα για τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου των Αθηναίων, αναμένουμε να δούμε κατά πόσο θα πραγματοποιηθεί, κάτι που του ευχόμαστε ολόψυχα, διότι κάθε Δήμος χρειάζεται ανθρώπους με οραματισμό και πιστότητα σε ότι υπόσχονται να πράξουν.

Φιλοδοξεί ο κ. Νουλέζας να κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων για διαπολιτισμική συνεργασία και να αναβαθμίσει τις φτωχές γειτονιές. Να καταπολεμήσει την ανεργία και την διάδοση των Ναρκωτικών που πλήττουν την νεολαία.

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο