ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ. ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΨΗΦΟ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (15-05-2023).

 

Το παρελθόν δέν διαγράφεται εύκολα, οι καταγραφές σε βίντεο παραμένουν και μιά τέτοια καταγραφή με την κάμερα μου έρχεται να υπενθυμίσει το παράλογο της πολιτικής κατάντιας!

Να δούμε ποιά είναι αυτή η κατάντια;

Διετέλεσε δήμαρχος Κατερίνης περίπου 13 χρόνια. Ώς δήμαρχος από το μπαλκόνι κραύγαζε στον λαό τής Πιερίας ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική και δεν μπορεί κανείς με Σταλινικές πρακτικές να κλέψει το όνομα της.

Μίλησε για αγώνες και ότι η φωνή τού λαού θα πρέπει να φτάσει μέχρι την Αθήνα, τότε δηλαδή που κυβέρνηση ήταν το κόμμα τού ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα.

Δεν παρέλειψε να βεβαιώσει τον λαό, ότι, για το Μακεδονικό ζήτημα μπορεί να χυθεί μέχρι και αίμα!

Μιλάμε φυσικά για τον Σάββα Χιονίδη όπου εκ του ασφαλούς ως δήμαρχος πουλούσε “φύκια για μεταξωτές κορδέλες” ή τα εννοούσε αυτά που έλεγε… ως δήμαρχος δηλαδή.

Όταν έχασε τις δημοτικές εκλογές, ο λαός τής Πιερίας τον έκανε βουλευτή με την Νέα Δημοκρατία. Τώρα λοιπόν που η Νέα Δημοκρατία καλωσόρισε τά Σκόπια στο ΝΑΤΟ ώς Βόρεια Μακεδονία, τί έχει να πει ο κύριος Χιονίδης που ώς δήμαρχος εκόπτετο για το όνομα τής Μακεδονίας ενώ τώρα ώς βουλευτής τηρεί σιωπήν ιχθύος;

Πέραν τούτου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, γνωρίζει ότι στο κόμμα του και στην κυβέρνηση έχει βουλευτή που μιλούσε για αγώνες και αίμα υπέρ τής Μακεδονίας;

Ας φτάσει αυτό το βίντεο σε κάθε γωνιά, και στον ίδιο τον πρωθυπουργό μήπως και έχουμε… εκπλήξεις, ειδάλλως άλλη μια υποκρισία θα βαρύνει τόσο την Νέα Δημοκρατία (ώς συνήθως) όσο και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για τον Σάββα Χιονίδη δεν περιμένουμε περισσότερα, εφόσον είναι όπου φυσάει ο άνεμος!!!

Στο παραπάνω βίντεο του λόγου το ασφαλές…

Θα μου πείτε (και καλά θα κάνετε) ότι, ο Μητσοτάκης μήπως δέν προδίδει την Μακεδονία με τις γνωστές του κωλοτούμπες; Μήπως το παρακάτω βίντεο λέει την αλήθεια;

Τί ψηφίζετε ρε #@&^%…!

 

Γιώργος Οικονομίδης

 

www.Pieria.tv ©2023

 

 

 

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2023
Μοιραστείτε το Άρθρο