Βρέθηκαν νεκρές η 17χρονη και η μητέρας της που αγνοούνταν από τις 8 Νοεμβρίου, στην Κατερίνη (ΒΙΝΤΕΟ).

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

17-11-2019)

 

Μετά από 10 περίπου ημέρες έρευνας για την εξαφάνιση τής 17χρονης Μαρίας Δεληγιάννη και της μητέρας της, ΕΜΑΚ και Αστυνομία με την επιμονή τού αστυνομικού διευθυντή Γιώργου Τζήμα εντόπισαν με την χρήση Drone το αυτοκίνητο σε γκρεμό βάθους 120 μέτρων στο 27ο χιλμ Κατερίνης – Ελασσόνας. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανέσυρε δυστυχώς νεκρές τις άτυχες γυναίκες.

Η εξαφάνιση τής 17χρονης στο Amber Alert.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μάνα και κόρη, η οποία κόρη αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, εντοπίστηκε σήμερα 17/11/2019 το απόγευμα ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία δημοσίευσε βίντεο από την ανάσυρση των άτυχων γυναικών γράφοντας και στην σελίδα της στο Facebook τά παρακάτω:

Πραγματοποιήθηκε τις απογευματινές ώρες σήμερα, 17 Νοεμβρίου, επιχείρηση ανάσυρσης δύο γυναικών χωρίς τις αισθήσεις τους στη Δ.Ε. Πέτρας στην Κατερίνη Πιερίας. Οι δύο γυναίκες και το Ι.Χ.Ε. όχημά τους, είχαν εντοπιστεί σε χαράδρα βάθους περίπου 120 μ. στην εν λόγω περιοχή. Στην επιχείρηση ανάσυρσης συμμετείχαν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Κατερίνης και Λιτοχώρου, από την 2η Ε.Μ.Α.Κ., η ΕΛ.ΑΣ. και το ΕΚΑΒ.

 

Βίντεο από το ρεπορτάζ τού ALPHA.

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019


Μοιραστείτε το Άρθρο