Β. ΝΟΥΛΕΖΑΣ: “Θα μιλήσω  εν καιρώ για την υποψηφιότητα μου στην Β’ Αθηνών”

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Ο Ποινικολόγος που εγκατέλειψε την ΝΔ επανέρχεται

«Δεν θα εξαντλήσει την τετραετία η Κυβέρνηση»

Χρειάζεται επαναπροσδιορισμός και ανασύσταση της λεγόμενης Κεντροδεξιάς.

Βασίλης Νουλέζας Δικηγόρος

Έχει εισχωρήσει σε αυτήν ένα μείγμα ακραίου νεοφιλελευθερισμού που την μετατρέπει σε διόλου ελκυστική στην κοινωνία την ΝΔ, που ο ιδρυτής της τήν φαντάστηκε πολύ διαφορετικά.

Ο επικεφαλής της ΝΔ πρέπει να νοιαστεί για την ανασυγκρότηση της κεντροδεξιάς, είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να δώσει λύσεις στον τόπο.

Η Ελλάδα πρέπει άμεσα να αποδεσμευτεί από τα εθνοκτόνα Μνημόνια, να απελευθερωθεί, να στηριχθεί στις δικές της δυνάμεις, να ακολουθήσει τόν δρόμο ανάπτυξης και παραγωγής.

Αν η ΝΔ δεν διευρυνθεί ιδεολογικά, κοινωνικά, και δεν κάνει άνοιγμα στην κοινωνία, φοβούμαι δεν θα μπορεί να κερδίσει και να φτιάξει αυτόνομη αυτοδύναμη Κυβέρνηση που θέλει η χώρα μας. Το εγχείρημα της «πρώτης φοράς Αριστερά» απέτυχε παταγωδώς και έφερε συμφορές για τόν τόπο. Εκποιούν σε ευτελές τίμημα τα πάντα στο όνομα της δήθεν ιδιωτικοποίησης, στελεχώνουν το δημόσιο αναξιοκρατικά με ημέτερους.

Η ΝΔ πρέπει να ξεκαθαρίσει στους Έλληνες πώς θα πορευθεί, ποιές απαντήσεις έχει στα μείζονα θέματα της καθημερινότητας, πώς θα ανοικοδομήσει εξ αρχής την κατεστραμμένη και λεηλατημένη Ελλάδα.

Να πάψει να είναι η κλασσική δεξιά συντηρητική παράταξη.

Να πολεμήσει τον εθνικό διχασμό και τήν πόλωση που έφερε η Αριστερά για να εγκατασταθεί στην εξουσία.

Να ψηλώσει την Ελλάδα που δέχεται επίθεση μίσους και μισαλλοδοξίας από την γείτονα Τουρκία.

Όπως και να έχει θα παραμείνω ενεργός στρατιώτης, ανυποχώρητος και ασυμβίβαστος μαχητής.

Αν ευδοκιμήσουν οι συνομιλίες με την ΝΔ από όπου ξεκίνησα την πολιτική μου ενασχόληση ενδεχομένως να εκτεθώ ως υποψήφιος στην Β. Αθηνών, θέλω να είμαι κοντά στούς ανθρώπους τού μόχθου.

πηγή: www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο