ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ. 26.11.2017

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)Του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 28 Νοεμβρίου 2017)

Στο Δημοτικό Σχολείο τής Κοινότητας Καλλιθέας έγινε την Κυριακή 26/11 και ώρα 11 το πρωΐ, η ενημερωτική συνέλευση τού τοπικού συμβουλίου τής Κοινότητας Καλλιθέας, παρουσία κατοίκων τού χωριού. Αυτά που ειπώθηκαν ήταν άκρως αποκαλυπτικά.

Καταγγέλθηκε ευθέως ο Δήμος Κατερίνης και προσωπικά ο δήμαρχος κύριος Σάββας Χιονίδης για προσωποληψία και αδιαφορία για την Δημοτική Κοινότητα τής Καλλιθέας, αφήνοντας τούς κατοίκους στην τύχη τους, δίχως να εκτελέσει τα απαραίτητα έργα που απαιτούνται για την βιοτική και οικονομική πρόοδο τής τουριστικής Καλλιθέας.

Ανοίγοντας την συνέλευση ο πρόεδρος τής κοινότητας Ευάγγελος Κήπου, αναφέρθηκε στα πεπραγμένα των ετών 2011-2017, δίδοντας έμφαση στις επιτακτικές ανάγκες των έργων που δεν έγιναν παρ’ όλες τις εκκλήσεις προς την διοίκηση τού Δήμου Κατερίνης.

Στην Συνέλευση παρόντες ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Χάρης Τζαμακλής, ο επικεφαλής τής παράταξης «Νέα Εποχή για την Κατερίνη» Νίκος Μακρίδης και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κυριακίδης, ενώ ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης και το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης που προσεκλήθησαν, έλαμψαν δια της απουσίας τους.

Εκτός τού προέδρου Ευαγγέλου Κήπου τον λόγο πήραν ο βουλευτής Χάρης Τζαμακλής, ο Νίκος Μακρίδης, ο Γιώργος Κυριακίδης, ο Γιώργος Αργυρόπουλος, ο Κώστας Πολυχρόνης και κάτοικοι του χωριού όπου και εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους.

Όλη η συνέλευση καταγράφηκε από την κάμερα τής διαδικτυακής Pieria.tv όπου και την παρακολουθείτε βγάζοντας τά δικά σας συμπεράσματα εν μέσω των παραπόνων και καταγγελιών κατά τού Δήμου Κατερίνης.

 

Δείτε επίσης: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

 

©Pieria.tv 2017

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2017

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως την έγγραφη ή την προφορική άδεια μου.

Επιφυλασσόμενος παντός Νομίμου δικαιώματος μου σας καλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου (pieria.tv@pieria.tv ή στο τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος]) για τυχόν αναδημοσίευση εργασιών μου.

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιούνιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μαΐ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930