«ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ» Η ΝΕΑ ΧΡΑΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΦΕΥΓΟΥΝ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ…!!!

Μοιραστείτε το Άρθρο

14.05.2016

Του Γιώργου Οικονομίδη.

Ο εμπαιγμός κάποιων ανεύθυνο-υπεύθυνων που γίνεται εις βάρος μας δεν έχει τέλος.

Μετά από την… «επιτυχία» του δημάρχου Κατερίνης να φύγουν οι λαθρομετανάστες από το γνωστό ξενοδοχείο στον Κορινό Πιερίας, ενώ στην ουσία άλλοι παράγοντες συνέβαλλαν γι’ αυτό, έχουμε σήμερα και το… άδειασμα των λαθρομεταναστών του καταυλισμού της Νέας Χράνης και την μεταφορά τους σε καταυλισμό τής Σίνδου πιθανόν.

Για το ρεπορτάζ επισκέφθηκα τον καταυλισμό και αντί να τον βλέπουμε να αδειάζει δεν «κουνιόταν φύλλο». Πρίν λίγο δόθηκε και πάλι άνωθεν εντολή να παραμείνουν οι λαθρομετανάστες εκεί που βρίσκονται. Κατά συνέπεια η Χράνη θα εξακολουθεί να τους φιλοξενεί.

Πέραν τούτου, ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, στα δημοτικά συμβούλια διαβεβαιώνει τους πάντες για το υγειονομικό θέμα, ότι, κάθε ημέρα τα απορριμματοφόρα του Δήμου θα περνούν και θα συλλέγουν τα σκουπίδια των ανθρώπων αυτών. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που πήρα σήμερα, οι κάδοι ξεχειλίζουν και βρωμούν με την ζέστη που επικρατεί, και μόνο δύο ή τρείς φορές την εβδομάδα ο Δήμος στέλνει οχήματα για τά σκουπίδια, και όχι κάθε ημέρα. Συγχαρητήρια δήμαρχε για τα επαναλαμβανόμενα ψεύδη στους δημότες.

ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΜΑΙ!!! (2).

ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΜΑΙ!!!.

Επίσης, έξω από τον φράκτη του καταυλισμού, υπάρχει και ένα πρόχειρο «κανάλι» (βόθρος) για τα λήμματα του καταυλισμού, το οποίον όμως δεν σκεπάστηκε και λιμνάζουν όλες οι βρωμιές εκεί με κίνδυνο την υγεία των κατοίκων του χωριού και όχι μόνον εφόσον απέναντι ακριβώς βρίσκεται και μιά καντίνα τροφίμων. Απαξίωσε ο δήμαρχος Σάββας Χιονίδης να κάνει αυτό που είναι υποχρεωμένος να κάνει, να προστατέψει δηλαδή την υγεία όπως εκόπτετο επανειλημμένα. Τον ενημερώνουμε ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί. Η φύση έκανε την δουλειά της και σκέπασε με αγριόχορτα τον ανοικτό βόθρο ώστε να μη βλέπουν οι κάτοικοι τα σκατά και να ξεχνούν ότι υπάρχουν.

ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΜΑΙ!!! (3).

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

 

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment