ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ;

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(04/12/2018)

 

Είναι δυνατόν να εξακολουθούν κάποιες υπηρεσίες στην Κατερίνη να συμπεριφέρονται ώς τριτοκοσμικές και να θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών;

Και όμως…!

Επί της οδού Λεζίνσκι στην περιοχή Σταθμού, κάποια υπηρεσία έσκαψε το οδόστρωμα απ’ άκρου έως άκρου των πεζοδρόμων, τουλάχιστον 20 πόντους βάθος, έριξαν χαλίκι και αντί να αποτελειώσουν την εργασία τους, όπως γίνεται σε κάθε πολιτισμένη χώρα που σέβεται τους φορολογουμένους της, την παράτησαν ώς έχει τοποθετώντας τυπικά και για «τα μάτια» δύο κώνους στο κέντρο, για να βλέπουν οι οδηγοί, οι οποίοι δυστυχώς δεν μπορούν να περάσουν τά οχήματα τους από το σκάμμα δίχως να κάνουν ζημιά στα λάστιχα τους, εφόσον το κόψιμο τής ασφάλτου είναι τόσο κοφτερό που μόνο ζημιά μπορεί να προκαλέσει.

Ούτε φυσικά (για τα ελληνικά δεδομένα) δεν τοποθετήθηκαν προειδοποιητικές πινακίδες στην αρχή τού δρόμου για να μην εισέρχονται τά οχήματα ή με δική τους ευθύνη να εισέρχονται. «Ψιλά γράμματα» θα μου πείτε, και θα συμφωνήσω.

Εννοείται πως δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αυτές τις τριτοκοσμικές καταστάσεις στην Κατερίνη μας και όχι μόνο, εφόσον στην Ελλάδα βρισκόμαστε… ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

Απομένει να δούμε εάν θα ευαισθητοποιήσει το ρεπορτάζ αυτό τους (ανευθυνο)υπεύθυνους για να αποτελειώσουν -όπως υποχρεούνται- την εργασία τους, όποια και να είναι αυτή.

Πέραν των οδηγών, και σε πεζούς, –περισσότερο σε παιδάκια που τρέχουν– μπορεί να προκαλέσει ατύχημα αυτή η αδιαφορία τής εμπλεκόμενης υπηρεσίας εάν «εχθές» δεν κλείσει αυτή την παγίδα στον δρόμο. Και να σκεφτεί κανείς ότι είναι και ο μήνας πληρωμής των Τελών Κυκλοφορίας, για να διανύουμε ασφαλείς και άνετους δρόμους! Πού, στην Ελλάδα; Μόνο γέλιο προκαλεί αυτή η «όρεξη»…!

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως την έγγραφη ή την προφορική άδεια μου.

Επιφυλασσόμενος παντός Νομίμου δικαιώματος μου σας καλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου (pieria.tv@pieria.tv ή στο τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος]) για τυχόν αναδημοσίευση εργασιών μου.

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιούνιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μαΐ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930