ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η “ΚΛΙΚΑ” ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (11-04-2021).

 

Στο ηχητικό με την ποινικολόγο Ειρήνη Μαρούπα ακούμε για το ποιόν της Σακελλαροπούλου που ο Μητσοτάκης την έκανε ΠτΔ, και είναι καταπέλτης που θα πρέπει όλοι οι Έλληνες (αλλά και οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες) να γνωρίζουμε και να ενεργήσουμε αντίστοιχα.

Αποκαλύπτεται η στάση της Σακελλαροπούλου όπου ως πρόεδρος του ΣτΕ (Συμβούλιο της Επικρατείας) δίκασε την Αίτηση Ακύρωσης Κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών για το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Έδωσε λοιπόν η κυρία αυτή μόνο 10 λεπτά αγόρευσης στους δικηγόρους να αναπτύξουν την αίτηση ακύρωσης και ήταν αυταρχική που αποδείκνυε το τετελεσμένο της απόφασης που θα έπαιρνε κατά της ακύρωσης. Αυτό πυροδότησε την έντονη αντίδραση των δικηγόρων. Δέκα λεπτά για το κρισιμότερο ζήτημα του διαμελισμού της Μακεδονίας μας! Ποιοί θα έκαναν κάτι τέτοιο αν όχι μόνο πολιτικά ΠΡΟΔΟΤΕΣ;

Πρόδωσαν λοιπόν την Μακεδονία μας και για αντάλλαγμα των υπηρεσιών της Ειρήνης Σακελλαροπούλου την έκανε ο Κούλης Μητσοτάκης Πρόεδρο της Δημοκρατίας να απολαμβάνει τιμές της προδοσίας της Μακεδονίας μας.

ΝΤΡΟΠΗ και Αίσχος στο ανθελληνικό πολιτικό σύστημα.

Ακούστε με ΠΡΟΣΟΧΗ το παραπάνω ηχητικό.

ΕΠΙΣΗΣ: Ο βουλευτής Πιερίας με την Ν.Δ. Σάββας Χιονίδης, ο τέως δήμαρχος Κατερίνης, χτυπιόταν από το μπαλκόνι του Δημαρχείου στον λαό, ότι θα χυθεί αίμα εάν προδώσουν την Μακεδονία μας που είναι μόνον Ελληνική, και έστελνε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση της τότε κυβέρνησης, που ήταν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ότι ο λαός μιλάει και αρνείται το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Τώρα που έγινε βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία έκλεισε το στόμα του και υποτάχθηκε στις εντολές Κούλη για την προδοσία της Μακεδονίας. Τώρα πλέον δέν μιλάει ο Χιονίδης για… αίμα. Δέν τολμάει δηλαδή, εφόσον ο μισθός του βουλευτή αξίζει μάλλον την σιωπή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

 

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο