ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΑ… ΓΥΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΠΕΝΕΒΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!!!

Μοιραστείτε το Άρθρο

του Γιώργου Οικονομίδη.

ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ:

Η Μητρόπολη Αργολίδας διοργανώνει σήμερα και αύριο 11 και 12 Ιουλίου 2016, πανήγυρη στην μνήμη του καλόγερου Παΐσιου του Αγιορείτη.

Στον Ναό της Ευαγγελίστριας Χουνταλέϊκων εφόσον δεν μπορούν να θέσουν το σκήνωμα του Παΐσιου για προσκύνηση (θα έρθει και αυτή η ώρα), σκέφτηκαν κάτι απλούστερο και ολιγοέξοδο, να φέρουν τά γυαλιά του καλόγερου για προσκύνηση και μετάδοση ευλογίας στους (τυφλούς) πιστούς. Γυαλιά είναι αυτά, μπορεί να δώσουν… όραση σε πνευματικά τυφλούς!!!

ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΣΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΟΥ 2 - Copy

Μεγάλοι οι καλόγεροι και θαυμαστά τά έργα τους… όταν πρόκειται για γερή κονόμα!!!

Και ακόμα δεν επενέβη εισαγγελέας να τους «μπουζουριάσει» ώς θεομπαίχτες και για εξαπάτηση του λαού;

Δυστυχώς οι ρασοφόροι δεν έχουν σταματημό.

Στην Κύπρο έστειλαν και τις λαστιχένιες παντόφλες του Παΐσιου για προσκύνημα και οι Κύπριοι πιστοί συνέρρεαν στον Ναό του Αποστόλου Λουκά στο Κολόσσι, προκειμένου να προσκυνήσουν τις παντόφλες του καλόγερου Παΐσιου με το… αζημίωτο φυσικά.

ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΤΟΥ - Copy

ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΤΟΥ

Πρώτα οι παντόφλες, τώρα τά γυαλιά του, αύριο πιθανόν και τά…!

Πού ξέρεις, όλα γίνονται στην θρησκεία από την στιγμή που υποστηρίζουν οι καλόγεροι ότι έχουν φυλαγμένη και την ακροβυστία (το πετσάκι από το πουλί) του Ιησού όταν του έγινε περιτομή…!!!

Μέγας είσαι Κύριε… που ακόμα ανέχεσαι τους θεομπαίχτες Σου.

[ Σημείωση: Επειδή κάποιοι δέν θεωρούν το δημοσίευμα με την αφίσα ώς πραγματικό, επικοινώνησα με την Ι.Μ. Αργολίδος για την ανάλογη διασταύρωση. Η αφίσα υφίσταται και κυκλοφόρησε στην περιοχή από έναν επίτροπο της εκκλησίας τους. Ο Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Αργολίδος μου είπε ότι ενήργησε ο επίτροπος μόνος του και από… υπερβάλλοντα ζήλο! Διευθετήθηκε το θέμα και απεσύρθη η αφίσα. Τα γυαλιά όμως του Παΐσιου υπάρχουν όπως με διαβεβαίωσε ο Πρωτοσύγκελος. Σε ερώτηση μου πώς υπάρχουν αυτά τά γυαλιά εφόσον σε καμία φωτογραφία του δέν φοράει γυαλιά ο Παΐσιος, μου είπε ότι συνήθως βγάζουμε τά γυαλιά όταν πρόκειται για φωτογράφιση ].

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment