Γιορτή για τα παιδιά του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ».

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιορτή για τα παιδιά του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» στα Playzone 5x5 από τη Χριστιανική Εκκλησία Αντβεντιστών.

 Γιορτή για τα παιδιά του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» final_logo

Την περασμένη Κυριακή 17/4 έλαβε χώρα μια πολύ όμορφη γιορτούλα για τα παιδιά που υποστηρίζει ο Σύλλογος «ΒΕΝΙΑΜΙΝ».

Η γιορτή έλαβε χώρα στον αθλητικό χώρο του  PLayzone 5x5 και ήταν μια έμπρακτη εκδήλωση αγάπης της Χριστιανικής Εκκλησίας Αντβεντιστών έβδομης μέρας για τα παιδιά του συλλόγου. Οι μικροί μας φίλοι αλλά και οι μητέρες τους είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να παίξουν, να περάσουν όμορφες στιγμές.

Γιορτή για τα παιδιά του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» 5

Ο καιρός ήταν σύμμαχος όλων, ηλιόλουστη μέρα, κέφι από μικρούς και μεγάλους. Οι υπεύθυνοι-διοργανωτές από την Εκκλησία τα είχαν όλα έτοιμα.

Χειροτεχνίες, κατασκευές, ζωγραφιές… Έπειτα σειρά είχαν τα ομαδικά παιχνίδια. Όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως βγήκαν στο γηπεδάκι και έπαιξαν με την ψυχή τους.Γιορτή για τα παιδιά του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» 1

Χαμόγελα ζωγραφίστηκαν στα πρόσωπα τόσο των παιδιών όσο και των μητέρων τους που είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους.

Ακολούθησε μια μικρή έκπληξη σε δύο από τα παιδιά του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» που πριν λίγες μέρες είχαν τα γενέθλιά τους. Όλα τα παιδάκια μαζεύτηκαν γύρω από την τούρτα και τους τραγούδησαν τα «χρόνια πολλά».

Γιορτή για τα παιδιά του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» 4

Γιορτή για τα παιδιά του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» 5

Γιορτή για τα παιδιά του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» 3

Το κέρασμα ήταν ήδη έτοιμο και όλοι γεύτηκαν τις νόστιμες λιχουδιές.

Γιορτή για τα παιδιά του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» 2

Ο «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» ευχαριστεί θερμά την Χριστιανική Εκκλησία Αντβεντιστών έβδομης μέρας για την οργάνωση και της φετινής (όπως και πέρσι)  πολύ χαρούμενης εκδήλωσης Ελπίζουμε ανάλογες πρωτοβουλίες να υπάρξουν από όλη την τοπική κοινωνία προς τα παιδιά που το έχουν τόσο ανάγκη.

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:

www.Pieria.tv

Pieria.Tv 3 - Copy

 

 

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο