ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: «κ. Δήμαρχε η Αντιδήμαρχος Πιπίτσα Μακρίδου ΨΕΥΔΕΤΑΙ και ασκεί πλημμελώς τα καθήκοντά της».

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Ζητήθηκε από το Δήμαρχο να πάρει θέση για τα ψέματα της Αντιδημάρχου κας Μακρίδου και αυτός απάντησε ότι έχει τέσσερα χρόνια να βάψει το σπίτι του!!!

 

Κύριε Δήμαρχε

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

Σε προ ημερησίας ερώτησή μου στο Δημοτικό συμβούλιο στις 21/11/2018 ερωτήθηκε η αρμόδια Αντιδήμαρχος κα Πιπίτσα Μακρίδου σχετικά με τη λειτουργία του κυνοκομείου.

Ρώτησα συγκεκριμένα για: την καθαριότητα του χώρου, αν υπάρχουν ταΐστρες και ποτίστρες για όλα τα ζώα, για την έλλειψη αντιανεμικής προστασίας για το χειμώνα και γιατί δεν μεριμνήσατε για την επίλυση των παραπάνω προβλημάτων έως τώρα επισημαίνοντάς τις ευθύνες σας.

Με έγγραφο το οποίο μου κοινοποιήθηκε στις 15/1/2019 η αρμόδια Αντιδήμαρχος παρουσιάζει την κατάσταση στο κυνοκομείο από ανέφελη έως ειδυλλιακή απαντώντας ψέματα ότι:

“…υπάρχει σωστή λειτουργία και προστασία των ζώων που φιλοξενούνται, οι όροι καθαριότητας τηρούνται αυστηρώς, ο χώρος καθαρίζεται καθημερινά και υπάρχουν ταΐστρες και ποτίστρες”

Για κακή της τύχη όμως στις 16/1/2019 διενεργήθηκε έλεγχος από την κτηνιατρική υπηρεσία που διαπίστωσε τελείως διαφορετικά πράγματα. Ενδεικτικά σας αναφέρω:

  • Σε όλους τους κλωβούς διαπιστώθηκε η ύπαρξη βρωμιάς. Σε κάποια κλουβιά υπήρχε διάβρωση του τοίχου και παρουσία υγρασίας στο δάπεδο και στον τοίχο.
  • Σε ορισμένους κλωβούς  δεν είναι δυνατή η αποστράγγιση των ακάθαρτων υδάτων…
  • Δεν υπήρχαν σε όλα τα κελιά ταΐστρες και ποτίστρες.
  • Τα πλαστικά φύλλα που είχαν τοποθετηθεί για προστασία από το κρύο σε 60 από τα 80 κλουβιά είτε είχαν πλήρως καταστραφεί είτε δεν λειτουργούσαν.
  • Τα κλούβια που έχουν δοθεί για τα ζώα που πάσχουν από λεϊσμανίαση δεν εξασφαλίζουν την απομόνωση των ζώων.
  • Τα φρεάτια εντός του χώρου ομαδικής άσκησης των ζώων δεν ήταν καλυμμένα  με σχάρα αποτελώντας κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των ζώων.
  • Ότι δεν τηρείται βιβλίο νοσηλείας των εισερχομένων ζώων.
  • Για τον προαύλιο χώρο δε, εξωτερικά του χώρου ατομικής άσκησης, υπήρχαν διάσπαρτα κόπρανα των ζώων αποτελώντας εστία μόλυνσης.

ΠΙΠΙΤΣΑ ΜΑΚΡΙΔΟΥ, Αντιδήμαρχος Κατερίνης

κ. Δήμαρχε είναι ξεκάθαρο ότι η εν λόγω Αντιδήμαρχος:

Πρώτον ΨΕΥΔΕΤΑΙ ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου και

Δεύτερον ασκεί πλημμελώς τα καθήκοντά της.

Λαμβάνοντας δε υπόψη και την απαράδεκτη προσπάθειά της για οικονομική επιχορήγηση πολιτικού κόμματος, δεν αντιλαμβάνεστε ότι είναι πλέον επιτακτική η απομάκρυνσή της.

Τι προτίθεστε να πράξετε;

 

 

Γιώργος Κυριακίδης

Δημοτικός Σύμβουλος


Μοιραστείτε το Άρθρο