ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;

Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;

(Πηγή βίντεο Ομάδα Αλήθειας από το YouTube)

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(18/01/2019)

 

Αυτοί οι απατεώνες πολιτικάντηδες, που εξαπάτησαν τους ψηφοφόρους για να εκλεγούν βουλευτές με το πρόσχημα ότι είναι υπέρ τής Μακεδονίας και κατά τής παράδοσης αυτής από οποιαδήποτε κυβέρνηση, επιτέλεσαν ποινικό αδίκημα ή όχι;

Η εξαπάτηση και η άγρα ψήφων με δόλο προς ίδιο όφελος των βουλευτών, δεν αναγκάζει κάποιον εισαγγελέα αυτεπάγγελτα να εφαρμόσει τον Νόμο, στην άνομη έστω Ελλάδα, και να καλέσει αυτά τά “πολιτικά σκουπίδια” προς απολογία;

Γιατί κύριοι εισαγγελείς εφαρμόζετε Νόμους μόνο για τούς αφισοκολλητές που μέσω αφίσας ρωτούν αυτά τά “πολιτικά σκουπίδια” εάν θα προδώσουν την Μακεδονία μας και αυτούς που πράγματι προδίδουν την Μακεδονία μας τούς έχετε στο απυρόβλητο; Μετά έχουν και το θράσος να ζητούν προστασία διότι απειλούνται καθώς λένε. Μόνοι τους προκαλούν τις απειλές με την στάση τους, τα ψεύδη τους και την απατεωνιά τους, άρα είναι συνυπεύθυνοι να μην πώ ηθικοί αυτουργοί ή μάλλον οι θύτες και όχι τα θύματα.

Απαιτούμε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ δικαιοσύνη, άσχετα εάν στην Ελλάδα ο όρος αυτός είναι όνειρο θερινής νυκτός!!!

Καλούνται οι εισαγγελείς να λάβουν υπ’ όψιν τους αυτές τις δηλώσεις των πολιτικάντηδων παραλληλίζοντας τες με τις σημερινές προδοτικές τους πράξεις αποδίδοντας τους την κατηγορία τής εξαπάτησης ψηφοφόρων, αθέτηση πολιτικών υποσχέσεων και την παράνομη άγρα ψήφων.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ όμως…!

www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Σεπτέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930