Δήμος Κατερίνης: Αποκατάσταση-Ανακατασκευή δημοτικής οδού στην Τ.Κ. Τριλόφου.

 

Στην αποκατάσταση – ανακατασκευή δημοτικής οδού στην Τ.Κ. Τριλόφου της Δ.Ε. Ελαφίνας, η οποία από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (βροχοπτώσεις, χαλαζοπτώσεις) της 24ης Ιουνίου 2019, υπέστη σοβαρές φθορές με αποτέλεσμα σήμερα, να είναι αδύνατη η κυκλοφορία της, προχώρησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης.

Ειδικότερα, το έργο αφορά στην ανακατασκευή οδού από οπλισμένο σκυρόδεμα (τσιμεντόδρομου), μήκους περίπου 100,00 μ. και πλάτους περίπου 6,00 μ. Πιο συγκεκριμένα, οι παρεμβάσεις επικεντρώθηκαν στην καθαίρεση του υφιστάμενου οδοστρώματος από οπλισμένο σκυρόδεμα, στη διαμόρφωση της υποδομής με υλικό υπόβασης μεταβλητού πάχους και στην συνέχεια λόγω της μεγάλης κλίσης της οδού  έγινε τσιμεντόστρωση με σκυρόδεμα, με την ταυτόχρονη τοποθέτηση του απαιτούμενου οπλισμού.

Επιπλέον, μεταξύ άλλων στην συμβολή της οδού με την κεντρική οδό, έγινε και η αντικατάσταση εσχάρων σε φρεάτιο υδροσυλλογής ομβρίων, ενώ και σε άλλη θέση στην Τ.Κ. Τριλόφου έγινε καθαίρεση και επανακατασκευή υφιστάμενου φρεατίου, το οποίο είχε καταστραφεί ολοσχερώς.

«Με τον συντονισμό του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου προχωρήσαμε στην ανακατασκευή της οδού που υπέστη σοβαρές ζημιές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Με την ολοκλήρωση των εργασιών θα εξαλειφθεί η επικινδυνότητα στη συγκεκριμένη οδό εντός του οικισμού, τόσο κατά την οδήγηση, όσο και κατά τη διάβαση των πεζών» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ιωάννης Συμεωνίδης.

 

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031