Δήμος Κατερίνης: Διάλογος με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων για τα αδέσποτα και την καθαριότητα

 

Ενημερωτική συνάντηση με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Κατερίνης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Δημαρχείο με θέματα συζήτησης τη διαχείριση των αδέσποτων και την καθαριότητα. Την πρωτοβουλία της συνάντησης είχε ο Αντιδήμαρχος Τοπικών Κοινοτήτων Κώστας Γραμματικόπουλος και συμμετείχαν οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Προγραμματισμού Γιώργος Τσιαλός και Καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης.

«Προτεραιότητα της νέας δημοτικής αρχής είναι η άμεση και συχνή επαφή με τους εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα ώστε να υπάρχει πλήρης ενημέρωση, ανταλλαγή απόψεων και μετρήσιμα αποτελέσματα σε καίρια θέματα της καθημερινότητας», τόνισε ο κ. Γραμματικόπουλος στο ξεκίνημα της συζήτησης.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων κ. Τσιαλός ενημέρωσε για τη νομοθεσία τονίζοντας ότι «μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Ο Νόμος 4039/2012 επιβάλλει αυστηρώς συγκεκριμένες δράσεις και ενέργειες για τη διαχείριση των αδέσποτων. Η κύρια πολιτική που εφαρμόζουμε με μεγάλη ένταση είναι η στείρωση των αδέσποτων ζώων».

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Κυριακίδης ενημέρωσε για ζητήματα καθαριότητας όπως η αντικατάσταση κάδων, η συλλογή σκουπιδιών αλλά και το πλύσιμο των δρόμων: «θέλουμε ένα Δήμο καθαρό με ίση μεταχείριση προς όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα. Προχωρούμε σε εξορθολογισμό και συνολικό σχεδιασμό στον τομέα της καθαριότητας. Ζητούμε από όλους λίγη υπομονή και την εφαρμογή των κανονισμών ώστε η υπηρεσία να λειτουργεί με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα για όλους».

Στη διάρκεια της συνάντησης αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος όπου ακούστηκαν και καταγράφηκαν οι απόψεις των Προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων και ζητήθηκε η αρωγή τους στην προώθηση και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Κοινότητες.

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Φεβρουάριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιαν    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829