Δήμος Κατερίνης: Δωρεά μοτοσικλετών από τα Δημοτικά Πάρκινγκ στη Δημοτική Αστυνομία.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Εξοπλίζεται με νέα οχήματα η δημοτική αστυνομία.

Στον εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση του εξοπλισμού της Δημοτικής Αστυνομίας αναμένεται να συμβάλλουν οι τρεις μοτοσικλέτες-δωρεά των Δημοτικών Πάρκινγκ Κατερίνης, που παραδόθηκαν σήμερα προς χρήση στην υπηρεσία, παρουσία του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, του αρμόδιου αντιδήμαρχου Γιώργου Τσιαλού, του προέδρου των Δημοτικών Πάρκινγκ Νίκου Κατανά και υπηρεσιακών παραγόντων.

Κατά τη διάρκεια της παράδοσης – παραλαβής των μοτοσικλετών, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος τόνισε ότι:

«Η Δημοτική Αστυνομία αποτελεί μια μείζονος σημασίας υπηρεσία για το Δήμο, καθώς από την αποτελεσματική της λειτουργία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η γενικότερη εικόνα και η εύρυθμη λειτουργία της πόλης. Για το λόγο αυτό, η προσπάθειά μας για την περαιτέρω αναβάθμιση της θα συνεχιστεί».

Κώστας Κουκοδήμος, δήμαρχος Κατερίνης.

Καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ο αντιδήμαρχος προγραμματισμού Γιώργος Τσιαλός εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη δωρεά των μοτοσικλετών προς τον πρόεδρο Νίκο Κατανά και το Δ.Σ. των Δημοτικών Πάρκινγκ Κατερίνης, καθώς και την ικανοποίησή του για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά οι Δημοτικοί Αστυνομικοί, προκειμένου να ανταποκριθούν στις αυξημένες αρμοδιότητές τους σε όλους τους τομείς. «Αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι με τη δράση της η Δημοτική Αστυνομία συμβάλει ώστε να απολαμβάνουμε όλοι μας καλύτερη ποιότητα ζωής και αυτό συνιστά προτεραιότητα της Δημοτικής μας Αρχής» επισήμανε.

Πολυδιάστατος ο ρόλος της δημοτικής αστυνομίας.

«Προκειμένου να ανταποκριθεί στον πολυδιάστατο ρόλο της η δημοτική αστυνομία και ταυτόχρονα να διευκολύνουμε τη λειτουργία της υπηρεσίας που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Δημότη θεωρήσαμε υποχρέωσή μας τη δωρεά τριών μοτοσικλετών που παραδίδουμε σήμερα για χρήση στους Δημοτικούς Αστυνομικούς μας» σημείωσε χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος των Δημοτικών Πάρκινγκ Κατερίνης Νίκος Κατανάς.

 

Σημ:. Την είδηση για τις νέες μοτοσυκλέτες την έχει η Pieria.tv από τις 29 Νοεμβρίου καθώς και αποκλειστικές φωτογραφίες. Η αναμονή ήταν επιβεβλημένη έως ότου παραδοθούν οι μοτοσυκλέτες ολοκληρωτικά στην Δημοτική Αστυνομία και να βγούνε οι απαραίτητες φωτογραφίες με τον δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο για να αποσταλεί το σχετικό δελτίο τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.


Μοιραστείτε το Άρθρο