Δήμος Κατερίνης: Καθημερινοί & εκτεταμένοι καθαρισμοί και παρεμβάσεις από τις υπηρεσίες καθαριότητας

 

Υλοποιούνται καθημερινά από την Αντιδημαρχία Καθαριότητας, οι δράσεις και ο προγραμματισμός των υπηρεσιών που αφορούν γενικευμένες εξορμήσεις καθαρισμών, πλύσιμο δρόμων, κάδων, πλατειών και δημόσιων-κοινόχρηστων χώρων, σε όλο το εύρος του Δήμου.

Παράλληλα, την απρόσκοπτη ροή των υδάτων διασφαλίζει ο έγκαιρος εν όψει της χειμερινής περιόδου καθαρισμός των φρεατίων ομβρίων, ο οποίος είναι σε εξέλιξη και σύμφωνα με το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον καθαρισμό όλων των σχαρών ομβρίων υδάτων στην επικράτεια του Δήμου.

Την τρέχουσα περίοδο, οι παρεμβάσεις σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Κατερίνης και κατόπιν συνεννόησης με την πρόεδρο Άννα Βαβατσιούλα – Μυστακίδη επικεντρώθηκαν στον καθαρισμό των φρεατίων ομβρίων, καθώς και στο πλύσιμο του κεντρικού πεζόδρομου της Κατερίνης.

Όπως τονίζει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης:  «Η εξασφάλιση ενός καθαρού και υγιούς περιβάλλοντος είναι στοιχείο που επιδίωξή μας είναι να χαρακτηρίζει την καθημερινότητα και δραστηριότητα των υπηρεσιών μας. Προς αυτή την κατεύθυνση συμβάλλει το έμπρακτο ενδιαφέρον της νέας διοίκησης του Δήμου Κατερίνης και του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου για τον αστικό χώρο. Θέλουμε σε αυτή την προσπάθεια την συνεχή συνεργασία και των πολιτών, την κοινωνική τους συνευθύνη, δηλαδή να συμβάλλουν αποφασιστικά και επίμονα σε αυτές μας τις δράσεις και πρωτοβουλίες».

Υπενθυμίζεται ότι οι Υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας του Δήμου, βρίσκονται καθημερινά στην διάθεση του δημότη για την εξυπηρέτησή του. Ειδικότερα, οι Δημότες μπορούν για οποιαδήποτε πληροφορία, ενημέρωση και εξυπηρέτησή τους, να απευθύνονται στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα τηλέφωνα: 11123, 2351033765.

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31