Δήμος Κατερίνης: ΟΙ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

 

Συνεχίζονται από τον Δήμο Κατερίνης, οι καθαιρέσεις όλων των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων που έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και των κοινοτήτων, σε πλατείες, κόμβους και σημεία όπου μπορεί να καταστούν επικίνδυνα για τους διερχόμενους οδηγούς.

Η διαδικασία απομάκρυνσης υλοποιείται με την συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης με την Τροχαία και την Αστυνομική Διεύθυνση.

«Αντίστοιχες εργασίες, που συμβάλλουν στην ασφάλεια, στον ευπρεπισμό και την αναβάθμιση της αισθητικής σε όλη την επικράτεια του Δήμου Κατερίνης θα συνεχιστούν, ενώ  σε περίπτωση υποτροπής και μη συμμόρφωσης θα επιβληθούν τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία πρόστιμα» σημειώνει σε δήλωσή του, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης.

Τό δικό μου σχόλιο ή η παρατήρηση εάν προτιμάτε, είναι ότι οι εν λόγω καθαιρέσεις διαφημιστικών, γίνονται μετά τό πέρας τών εκδηλώσεων στην Κατερίνη, όπως η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας, και ευελπιστούμε ότι παρόμοια φαινόμενα δέν θα ξαναδούμε στο μέλλον.

Γιώργος Οικονομίδης

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031