Δήμος Κατερίνης: ΟΙ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Συνεχίζονται από τον Δήμο Κατερίνης, οι καθαιρέσεις όλων των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων που έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και των κοινοτήτων, σε πλατείες, κόμβους και σημεία όπου μπορεί να καταστούν επικίνδυνα για τους διερχόμενους οδηγούς.

Η διαδικασία απομάκρυνσης υλοποιείται με την συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης με την Τροχαία και την Αστυνομική Διεύθυνση.

«Αντίστοιχες εργασίες, που συμβάλλουν στην ασφάλεια, στον ευπρεπισμό και την αναβάθμιση της αισθητικής σε όλη την επικράτεια του Δήμου Κατερίνης θα συνεχιστούν, ενώ  σε περίπτωση υποτροπής και μη συμμόρφωσης θα επιβληθούν τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία πρόστιμα» σημειώνει σε δήλωσή του, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης.

Τό δικό μου σχόλιο ή η παρατήρηση εάν προτιμάτε, είναι ότι οι εν λόγω καθαιρέσεις διαφημιστικών, γίνονται μετά τό πέρας τών εκδηλώσεων στην Κατερίνη, όπως η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας, και ευελπιστούμε ότι παρόμοια φαινόμενα δέν θα ξαναδούμε στο μέλλον.

Γιώργος Οικονομίδης


Μοιραστείτε το Άρθρο