Δήμος Κατερίνης: Στην τελική ευθεία οι εργασίες αποκατάστασης στην προβλήτα Παραλίας.

 

Στην τελική ευθεία οδεύουν οι εργασίες για τη βελτίωση, επισκευή και επιδιόρθωση της προβλήτας της Παραλίας, που αποτελεί σημείο αναφοράς για κατοίκους και επισκέπτες και ύστερα από συντονισμένες ενέργειες όλων των υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης, υπουργείων, φορέων αυτοδιοίκησης κ.α. γίνεται πραγματικότητα.

Ήδη και αφού διαμορφώθηκε κατάλληλα η επιφάνεια με τσιμεντοκονίαμα, κατασκευάστηκε νέο ξύλινο δάπεδο, το οποίο εδράζεται πάνω σε κατάλληλο σκελετό από ξυλεία. Την τρέχουσα εβδομάδα τα συνεργεία αναμένεται να τοποθετήσουν κιγκλιδώματα από εμποτισμένη ξυλεία. Τέλος, θα ακολουθήσει η τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων, τεχνολογίας LED.

Υπενθυμίζεται, ότι, οι παρεμβάσεις αποκατάστασης έρχονται να ικανοποιήσουν ένα διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας και σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο «[…]βασίζονται σε μια γενικότερη πρόθεση αξιοποίησης του παραλιακού μετώπου και συνεπώς του υπαίθριου χώρου της προβλήτας, προκειμένου να καταστεί σημείο αναφοράς και πόλος έλξης για ντόπιους και ξένους επισκέπτες».

Παράλληλα, η ανάγκη εκτέλεσης των εργασιών κρίθηκε επιτακτική λόγω και της καθημερινής έκθεσης των πολιτών – επισκεπτών, ιδιαίτερα των μικρών παιδιών σε κίνδυνο, καθώς δεν υφίσταται κανένα προστατευτικό μέτρο περιμετρικά της προβλήτας.

Η δαπάνη του έργου καλύπτεται από δημοτικούς πόρους.

************

Πρόταση της Pieria.tv: Εάν δέν προβλέπεται τότε καλό είναι να τοποθετηθούν και αρκετά παγκάκια στον προβλήτα για να απολαμβάνουν οι επισκέπτες την θέα.

 

www.Pieria.tv – 2020

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031