Δελτίο Τύπου: Σοφία Μαυρίδου: Παρεμβάσεις αποκατάστασης κατολίσθησης από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στην 3η επαρχ. οδό Τόξο-Καταλώνια.

Μοιραστείτε το Άρθρο

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη

e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr

ιστοσελίδα: www.pkm.gov.gr

facebook:www.facebook.com/pepierias

τηλ. επικοινωνίας: 2351351208

 

Κατερίνη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Δελτίο Τύπου: Σοφία Μαυρίδου: Παρεμβάσεις αποκατάστασης κατολίσθησης από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στην 3η επαρχ. οδό Τόξο-Καταλώνια

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία το κατολισθέν τμήμα της 3ης επαρχιακής οδού Τόξου-Καταλωνίων, μετά την ολοκλήρωση από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας των εργασιών αποκατάστασης της κατολίσθησης στο σημείο όπου είχε εκδηλωθεί το φαινόμενο.

Παρεμβάσεις αποκατάστασης κατολίσθησης από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στην 3η επαρχ. οδό Τόξο-Καταλώνια

Οι παρεμβάσεις αφορούσαν χωματουργικές εργασίες με εκσκαφή ακαταλλήλων εδαφών, εξυγίανση σε βάθος δύο μέτρων με κροκάλα καθώς και εργασίες οδοστρωσίας με αμμοχαλικώδη υλικά. Η παρέμβαση αναμένεται να ολοκληρωθεί με την τελική ασφαλτόστρωση.

Συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας καθημερινά ελέγχουν το οδικό δίκτυο και καταγράφουν φθορές προκειμένου με τις σχετικές διαδικασίες να παρεμβαίνουν και να επιλύουν τα τυχόν προβλήματα.

Παρεμβάσεις αποκατάστασης κατολίσθησης από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στην 3η επαρχ. οδό Τόξο-Καταλώνια 2

Την ικανοποίησή της για την πορεία των εργασιών εξέφρασε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου. «Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό το τεχνικό της πρόγραμμα, μέσω της υλοποίησης στοχευμένων παρεμβάσεων για την αποκατάσταση, βελτίωση και συντήρηση του οδικού δικτύου αρμοδιότητά της, προκειμένου να διασφαλίζονται οι ασφαλείς μετακινήσεις των συμπολιτών και επισκεπτών της Πιερίας».


Μοιραστείτε το Άρθρο