Δελτίο Τύπου: Συνάντηση εργασίας της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με το Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού.

Μοιραστείτε το Άρθρο

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη

e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr

ιστοσελίδα: www.pkm.gov.gr

facebook:www.facebook.com/pepierias

τηλ. επικοινωνίας: 2351351208

                                                                                            

Κατερίνη, 8 Φεβρουαρίου 2016

 

Δελτίο Τύπου: Συνάντηση εργασίας της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με το Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού.

 Συνάντηση εργασίας της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με το Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού

 

Με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συναντήθηκαν ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού, κ. Ευάγγελος Λαγδάρης και ο Αντιδήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού, κ. Κωνσταντίνος Κακάνης, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

 

Οι δυνατότητες συνεργασίας και ο καλύτερος συντονισμός των ενεργειών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας με το δήμο στην εφαρμογή του αναπτυξιακού σχεδιασμού για την προώθηση έργων που αφορούν το Δήμο, η συντήρηση και αναβάθμιση της κτιριακής υποδομής των σχολικών μονάδων του δήμου, η προβολή του τόπου και των παραγόμενων προϊόντων του, η ανάπτυξη του θρησκευτικού- αρχαιολογικού τουρισμού, οι άμεσοι στόχοι και οι προτάσεις της Διοίκησης του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού σε θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, κ.ά. τέθηκαν επί τάπητος στη συζήτηση.

 

Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν τη διάθεση και την πρόθεση για εποικοδομητική συνεργασία σε κάθε αναπτυξιακό εγχείρημα προς όφελος της περιοχής και των κατοίκων της. « Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας εφαρμόζοντας το στρατηγικό της σχεδιασμό στηρίζει και προωθεί ζητήματα των δήμων της Πιερίας που αναβαθμίζουν την περιοχή και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων διασφαλίζοντας ένα καλύτερο μέλλον για όλους» δήλωσε χαρακτηριστικά η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.


Μοιραστείτε το Άρθρο