ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΒΙΑΣ!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(25/05/2018)

 

Για όσους δηλώνουν ενάντιοι στην ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ: «Σκεφτείτε πρίν ξεστομίσετε κάτι που αγνοείτε».

Ακούσαμε και τον δήμαρχο μας, τον κύριο Σάββα Χιονίδη (Κατερίνη), να λέει στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου προσπάθησε να αποσπάσει από τους δημοτικούς συμβούλους ψήφισμα κατά της βίας ενάντια στον Τουρκόφιλο και ανθέλληνα Γιάννη Μπουτάρη, ότι είναι κατά τής οποιασδήποτε μορφής βία.

Ο γέρο Μπουτάρης που καπνίζει σε δημόσιο χώρο ενάντια στον αντικαπνιστικό Νόμο και δέν τον αγγίζει κανείς. Οι εισαγγελείς τρέμουν στο διάβα του!!!

Θέλω να του πώ το εξής για την βία, δηλαδή μιάς μορφής βία απ’ όσες υφίστανται. Όλες οι επαναστάσεις που έγιναν, που γίνονται και θα γίνουν, έχουν την μορφή τής βίας. Καμιά επανάσταση δεν έγινε αναίμακτη. Εν προκειμένω, οι Έλληνες αρχίσαμε πλέον να επαναστατούμε ενάντια στην υποδούλωση μας και κατά των σύγχρονων μορφωμάτων αξιωματούχων ανθελλήνων που καταστρέφουν ή υποβιβάζουν και ξεπουλούν την Ελλάδα μας και τούς Έλληνες.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης δεν δέχτηκε κάθε μορφής βία, αλλά μια βία χειροδικίας που ο ίδιος προκάλεσε με τις συνήθεις δηλώσεις του κατά των Ελλήνων, τής Μακεδονίας και της Γενοκτονίας των Ποντίων. Και όχι μόνο…!

Με λίγα λόγια, ήταν αναμενόμενο το προχθεσινό αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη ενάντια στον δήμαρχό της. Μπορώ να πω ότι ίσως να το σχεδίασε κιόλας, εφόσον από την επομένη ημέρα άρχισε να το εκμεταλλεύεται προς όφελός του, βλέποντας τα συστημικά ΜΜΕ και σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο να τον υποστηρίζουν ώς κακόμοιρο γεράκο που του έριξαν δύο φάπες.

Μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο, είπε ότι θα ζήσει έως τά 100, όπως τού είπε ο… «Θεός», και θα είναι δήμαρχος μέχρι τότε. Εφόσον όμως του το «είπε» ο Θεός ότι θα ζήσει μέχρι τά 100, τότε γιατί ο μπεκρόγερος φοβήθηκε για την ζωή του ότι θα τον δολοφονούσαν οι δυό σφαλιάρες;

Πέραν τούτου, για να επιστρέψω στην ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΒΙΑ, θέλω να ρωτήσω τον δήμαρχο μας εάν πιστεύει και επικαλείται τον Εθνικό μας Ύμνο. Τον είδαμε να κάθεται προσοχή στο άκουσμά του και σωστά πράττει. Εκεί όμως ακούμε και διαβάζουμε τά εξής:

«Σε γνωρίζω από την όψη, που με Βία μετράει την γή»!

Τί σημαίνει αυτό;

Υπάρχει μορφή βίας στον Εθνικό μας Ύμνο ή όχι; Μια βία όμως που αποσκοπεί στην επανάκτηση της χαμένης Πατρίδας, των ηθών και των εθίμων μας που τα καταπατούν και τά… «σκατώνουν» οι κυβερνώντες μας. Όσοι απ’ αυτούς κλέβουν και πωλούν τά πάντα στους δυνάστες μας χάριν αισχρού κέρδους ή από ανθελληνικά αισθήματα.

Επιβάλλεται η βία εάν θέλουμε να αντισταθούμε σε κάποια τυραννική εξουσία.

Αυτό ωστόσο, δεν έχει την έννοια της χειροδικίας μόνο αλλά μιάς προσπάθειας για την επίτευξη κάποιου στόχου και βίαιων καταστάσεων όπου συνήθως χρησιμοποιούμε και την φράση «ανωτέρα βία». Εξ’ άλλου και το άρθρο 120.4 τού Συντάγματος υποχρεώνει τους πολίτες με κάθε τρόπο και μέσο να ενεργήσουν, ακόμα και με την βία όταν καταλύεται το Σύνταγμά μας.

Γνωρίζετε όλοι εσείς που σας επιτρέψαμε να κυβερνήσετε, ότι ο λαός πλέον άρχισε να ξυπνά και να επαναστατεί, γι’ αυτό και από φόβο μη πέσει η οργή επάνω και στα δικά σας κεφάλια προσπαθείτε να προλάβετε το κακό με απειλές κατά πάντων που επαναστατούν στις προσβολές του τύπου «Χέστηκα εάν ο Κεμάλ σκότωσε Έλληνες», «Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική», «οι κίναιδοι (κοινώς πούστηδες και λεσβίες) έχουν δικαίωμα γάμου και αναδοχής παιδιών», και τόσα άλλα που προσβάλλουν και προκαλούν το κοινό αίσθημα και τα χρηστά ήθη.

Επόμενο είναι, ότι, τόσο εγώ όσο και πολλοί άλλοι καταδικάζουμε την βία διότι μόνο κακό μπορεί να επιφέρει, όμως, όταν εξαντλούνται όλα τα άλλα μέσα δικαίωσης και ο Νόμος «υποστηρίζει» το κακό αντί το καλό, διότι έτσι πρόβλεψαν με κάποια «παράθυρα» οι Νομοθέτες (για να μη καλέσουν τον προδότη και ανθέλληνα Μπουτάρη σε απολογία για τις σιχαμερές δηλώσεις του), τότε δεν απομένει άλλο από την βία η οποία είναι απόρροια των πράξεων, του βίου και της πολιτείας κάποιων (ευτυχώς όχι όλων) αρχόντων μας. Μακάρι όμως να μή χρειαστεί…

Η δήλωσε τού Μπουτάρη «χέστηκα…» κ.λπ, υποδηλώνει απερίφραστα ότι είναι κατά τής ελευθερίας και υπέρ της φυσικής εξόντωσης τού ανθρώπου, εν προκειμένω των Ελλήνων του Πόντου από τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, γεννημένου στις 12 Μαΐου 1881 στην Θεσσαλονίκη.

Ποιός τελικά είναι υπέρ τής βίας; Ο ίδιος ο Μπουτάρης φυσικά, που εξυμνεί τον δολοφόνο Κεμάλ που κατέσφαξε 353 χιλιάδες Έλληνες Ποντίους, πολλές χιλιάδες Αρμενίους και τόσους άλλους. Αφήστε πια κατά μέρος την καραμέλα τής δήθεν βίας και βάλτε μυαλό υπηρετώντας τον λαό που σας ψηφίζει και όχι την τσέπη σας και την κοιλιά σας, και δέν έχετε να φοβηθείτε τίποτα από τον λαό.

«Σε γνωρίζω από την όψη, που με Βία (λοιπόν) μετράει την γή», άσχετα που κάποιοι σύγχρονοι λεξικογράφοι ερμηνεύουν αυθαίρετα το λήμμα «βία» ως βιασύνη αγνοώντας την φράση «Σε γνωρίζω από την κόψη τού σπαθιού την τρομερή».

 

www.Pieria.tv

©www.Pieria.tv 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο