ΔΕΥΑΚ: Απάντηση σε δημοσίευμα ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης. (Με σχόλιο της Pieria.tv).

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Διακινείται σήμερα στα ηλεκτρονικά μέσα ανώνυμη επιστολή την οποία φέρεται να υπογράφουν «επαγγελματίες της Ολυμπιακής Ακτής» που διαμαρτύρονται έντονα για τη ρύπανση που προκαλεί ο Βιολογικός Σταθμός Κατερίνης.

Δεν γνωρίζουμε τους υπογράφοντες, αλλά οφείλουμε να ενημερώσουμε πως ο Βιολογικός μας πλέον λειτουργεί με έξι αεριστήρες, λειτουργεί πλήρως η μονάδα επεξεργασίας της λυματολάσπης και ανταποκρίνεται χωρίς απολύτως κανένα τεχνικό πρόβλημα.

Απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση στους «ανώνυμους επιχειρηματίες της Ολυμπιακής Ακτής» και σε όποιον άλλον ενδιαφερόμενο να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού και να διαπιστώσουν με τα μάτια τους το επίπεδο λειτουργίας του.

Σε ό,τι αφορά δε το πρόστιμο που επιβλήθηκε, χρήσιμο θα είναι να πληροφορηθούν όλοι πως αφορά πλημμελή λειτουργία του Βιολογικού τα προηγούμενα χρόνια και ειδικότερα από το 2009 έως το 2019.

Μπορεί να είναι «βολικό» για κάποιους να ισχυρίζονται ότι για όλα φταίει ο Βιολογικός, αλλά δεν είναι η αλήθεια. Ας ρίξουν το βλέμμα τους και προς άλλες κατευθύνσεις. Θα εκπλαγούν.

 

Για τη ΔΕΥΑ Κατερίνης

 

Ο Πρόεδρος

Γιάννης Συμεωνίδης

 

Σχόλιο Γιώργου Οικονομίδη, Pieria.tv – Η τελευταία παράγραφος στο παραπάνω δελτίο τύπου του κυρίου προέδρου της ΔΕΥΑΚ, του λέγοντος: «Ας ρίξουν το βλέμμα τους και προς άλλες κατευθύνσεις. Θα εκπλαγούν», υποδηλώνει ότι γνωρίζουν στην ΔΕΥΑ Κατερίνης ότι υπάρχουν και άλλες «κατευθύνσεις» που μολύνουν και επιβαρύνουν τους κατοίκους που διαμαρτύρονται. Αντί όμως η ίδια η υπηρεσία και ο Δήμος Κατερίνης να ερευνήσουν και να καταγγείλουν τις «άλλες (γνωστές γι’ αυτούς) κατευθύνσεις» ρίχνουν το βάρος στους πολίτες για να… εκπλαγούν! Ε’ όχι κύριοι, δεν είναι υποχρέωση των πολιτών να «ρίχνουν βλέμμα σε άλλες κατευθύνσεις» για να εξακριβώσουν τα αίτια της μόλυνσης και ρύπανσης αλλά είναι υποχρέωση και καθήκον των τοπικών αρχών τους οποίους και εψήφισαν οι πολίτες για να τους υπηρετούν. Φτάνει πια η «λούφα και παραλλαγή», εργαστείτε επιτέλους όπως αρμόζει και πρέπει, για το συμφέρον και τα καλό των πολιτών.

 


Μοιραστείτε το Άρθρο