ΔΗΛΩΣΗ Β. ΝΟΥΛΕΖΑ: «Γνωρίζω ποιοί έχουν κηρύξει τον πόλεμο στον Αρτέμη Σώρρα».

 

Γνωρίζω ποιοί έχουν κηρύξει τόν πόλεμο στόν Αρτέμη Σώρρα και επιδιώκουν την νομική αλλά και φυσική εξόντωση του.

Η αβελτηρία του Υπ. Οικονομικών.

Ποιοί διοχετεύουν συστηματικά  χαλκευμένες κατασκευασμένες ειδήσεις στα ΜΜΕ για οτιδήποτε τον αφορά, ενόψει ότι είναι επικεφαλής πολιτικού φορέα πριν τοποθετηθούν οι αρμόδιοι που ελέγχονται από οικονομικά συμφέροντα του τόπου;

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και ειδικότερα η CIA, σύμφωνα με στοιχεία και πληροφόρηση πού έχω, στρατολογεί και μισθώνει υπηρεσίες ανθρώπων που έναντι αμοιβής εκτελούν αποστολές επηρεάζοντας με λιβελλογραφήματα την κοινή γνώμη.

Στην περίπτωση των 600 δις η των διεθνών ομολόγων δέν υπήρξε έγκαιρα η παρέμβαση και θέση της ΤτΕ η των αρμόδιων αρχών, ώστε να ξεκαθαριστεί άν πρόκειται για μύθευμα όπως υποστηρίζουν οι αμερικανόφερτοι  Ρήνος & Γιαλτουρίδης & Σία συχνά με δημόσιες δηλώσεις και αρθρογραφία τους.

Η ΕΣΥ είναι ενεργός  πολιτικός φορέας με καταστατικό εγκεκριμένο από τον Α.Π., όργανα και δομή ανά την Ελλάδα αυτό είναι γεγονός, ουδείς δύναται να το αμφισβητήσει.

Διερωτώμαι γιατί η ΑΑΔΕ λ.χ. που λαμβάνει τις εκατοντάδες η χιλιάδες εξώδικες εντολές πολιτών για αποπληρωμή τών ληξιπρόθεσμων χρεών τους, γιατί δεν πράττει το αυτονόητο, γιατί δεν ερεύνησε επισταμένως μέχρι σήμερα αν υπάρχει ο πλούτος αυτός; Αν υπάρχουν οι καταπιστευματικοί λογαριασμοί;

Αυτό θα έπρεπε να ήταν το κυριότερο μέλημα και ενέργεια της, αντί της στερεότυπης απάντησης του Υπ. Οικονομικών.

Πιστεύω έχω την πεποίθηση ότι επειδή ο Αρτ. Σώρρας μιλά αθυρόστομα, άφοβα και διόλου επιτηδευμένα για 12 θεούς, αρχαιοελληνικό πολιτισμό και καταγγέλλει ευθέως τόν πολυπλόκαμο  Εβραιομασωνισμό καταδιώκεται ανελέητα από το οικονομικό εκκλησιαστικό και εκδοτικό κατεστημένο, ακόμη και από την Χ.Α., πέραν των ανεξέλεγκτων αναρχικών που λεηλατούν και πυρπολούν ατιμώρητα μέχρι σήμερα γραφεία της ΕΣΥ.

Αυτά έχουν υποπέσει στην αντίληψη μου ώς νομικός παραστάτης του.

Αν είχαν οι Αρτ. Σώρρας & Β. Ρουγκλίου ακολουθήσει τήν νομική συμβουλή και προτροπή μου ενδεχομένως θα είχαν απεγκλωβιστεί από την υπόθεση Πατρών αν και η ερήμην καταδικαστική ήταν  αχρείαστα χωρίς ελαφρυντικά ή ανασταλτικό αποτέλεσμα το ένδικο μέσο της έφεσης ακραίας, απόλυτης πρωτόγνωρης  αυστηρότητας.

Β. Νουλέζας

Δικηγόρος

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031