ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ Β. ΝΟΥΛΕΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ

Μοιραστείτε το Άρθρο


Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copyτου Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 30/08/2017)

 

Σε επιστολή που απέστειλε αποκλειστικά στην Pieria.tv ο γνωστός δικηγόρος τού Αρτέμη Σώρρα Βασίλης Νουλέζας, απαντάει στα επικριτικά σχόλια που γίνονται στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης εναντίον του, για την θέση που πήρε στο θέμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, τά εξής:

Βασίλης Νουλέζας, Δικηγόρος

Τήν ΕΣΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ) τήν υπερασπίζομαι με σθένος και εντιμότητα. Ως Δικηγόρος τής ΕΣΥ την υπερασπίσθηκα όταν τα ΜΜΕ την αποκαλούσαν εγκληματική οργάνωση. Υπέγραψα εξώδικη δήλωση στο ΕΣΡ (Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης).

Μπήκα άφοβα μπροστά αντικρούοντας τήν άδικη και χυδαία ενορχηστρωμένη επίθεση κατά του εντολέα μου Αρτ. Σώρρα και του πολιτικού φορέα ΕΣΥ με τεράστιο προσωπικό και επαγγελματικό κόστος.

Νομίζω οι όψιμοι επικριτές μου, μόλις δημοσιοποίησα έναν εύλογο νομικό συλλογισμό και προβληματισμό ενόψει των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που απειλούν τα σπίτια τών Ελλήνων, γνωρίζουν τήν αλήθεια, και τόν αγώνα μου ενάντια στο καθεστώς.

Έσπευσαν ομαδόν να με κατακεραυνώσουν με ύβρεις χωρίς να κατανοήσουν ή να μελετήσουν το περιεχόμενο τών δηλώσεων μου.

Διότι είπα απλά ως ανεξάρτητος δικηγόρος ότι υπάρχουν και άλλοι νομικοί λόγοι Ανακοπής άρθρ.632ΚΠολΔ κατά Δ/γων πληρωμής των Τραπεζών. Όπως η καταχρηστική δανειακή ρήτρα, ο ανατοκισμός και η ανακεφαλαιοποίηση των πιστωτικών ιδρυμάτων. Όπως άλλωστε έχουν δεχθεί δικαστήρια της χώρας.

Διότι δήλωσα, όπως θα έπραττε κάθε τίμιος Δικηγόρος, ότι δεν εγγυώμαι ότι έχοντας επιδώσει κανείς αυτήν δεν κινδυνεύει με αναγκαστική εκτέλεση και δεν προσυπογράφω μια εξώδικη που δέν έχω συντάξει χωρίς να τήν κρίνω ως αβάσιμη.

Θα συνεχίσω το νομικό καθήκον μου χωρίς υποχωρήσεις απαρέγκλιτα.

Β. Νουλέζας

Δικηγόρος

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2017
Μοιραστείτε το Άρθρο