Δημήτρης Δριστάς – Σήμερα και χθες.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Το πρώτο δισκογραφικό βήμα του Δημήτρη Δριστά σε μουσική και στίχους του Γιάννη Παρλαπάνου.

Ένα τραγούδι που εξυμνεί το αέναο του έρωτα και την πορεία του μέχρι να εξελιχθεί σε αγάπη. Το τραγούδι είναι μια γέφυρα μεταξύ των παραδοσιακών οργάνων και της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Μια γέφυρα μεταξύ του παραδοσιακού ρυθμού και της σύγχρονης αντίστιξης. Μια γέφυρα του Σήμερα και του Χθες.

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Δριστά.

Ο Δημήτρης Δριστάς ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική από τα πρώτα εφηβικά του χρόνια μαθαίνοντας ηλεκτρική κιθάρα και έχοντας ροκ ακούσματα τόσο Ελληνικά όσο και ξένα. Σύντομα ανακάλυψε ότι το πιο άμεσο μουσικό όργανο είναι η φωνή και έχοντας πια μια ακουστική κιθάρα στα χέρια του, τραγουδούσε συνοδεύοντας τον εαυτό του.

Συνέχισε τις μουσικές σπουδές του έχοντας σήμερα πτυχίο Θεωρίας της μουσικής, Ωδικής και Αρμονίας. Ως μουσικός έπαιξε στο πλευρό μεγάλων καλλιτεχνών όπως ο Μανώλης Μητσιάς, Τζένη Βάνου, Μαίρη Λίντα, Δημήτρη Ζερβουδάκη και εμφανίστηκε σε μοναδικούς χώρους όπως το αρχαίο θέατρο του Δίον και η Όπερα της Πράγας.

Τραγούδησε στο πλευρό μεγάλων συνθετών της Ελληνικής μουσικής όπως ο Γιάννης Σπανός, Γιώργος Χατζηνάσιος, Χρήστος Νικολόπουλος, Μίμης Πλέσσας και Δήμος Μούτσης.

Σήμερα εκτός από μουσικός και τραγουδιστής είναι επίσης συνιδιοκτήτης των Pink Studios στην Ελλάδα.

 


Μοιραστείτε το Άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και μήν αντιγράφετε, έστω και με “πηγή”.

Διάφορες Κατηγορίες Άρθρων