ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 6.800 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 31.03.2017)

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με απευθείας ανάθεση στην εταιρία Α. ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. προχώρησε σε…

«Προμήθεια χημικών και λοιπών υλικών για τον καθαρισμό του νερού των σιντριβανιών του Δήμου Κατερίνης 2017» προϋπολογισμού 6.874,06 ευρώ.

Με αριθμό πρωτοκόλλου της ανάθεσης 12698/29-03-2017 και ημερομηνία έκδοσης 29/03/2017, ο αντιδήμαρχος Ντούρος Δημήτριος υπέγραψε την δαπάνη των 6.874,06 ευρώ.

Οι φορολογούμενοι δημότες θα πρέπει να γνωρίζουν πόσα συντριβάνια έχει τελικά η Κατερίνη και πόσα χημικά (επικίνδυνα για την δημόσια υγεία;) χρειάζονται για τον καθαρισμό του νερού, που να κοστίζουν σχεδόν 7.000 ευρώ!!!

Διότι δόθηκε απ’ ευθείας ανάθεση σε μια εταιρία, έγινε άραγε έρευνα αγοράς για χαμηλότερο κόστος χημικών προμηθειών, ή μήπως εύκολα το χέρι κάποιων υπογράφει κονδύλια που δεν βγαίνουν από την τσέπη τους παρά από την τσέπη των δημοτών;

Μας ξενίζει το υπέρογκο αυτό ποσό για χημικές ουσίες καθαρισμού του νερού στα συντριβάνια, (θα παρακολουθούμε συνεχώς την καθαρότητα τους) και πέραν τούτου, αυτά τα χημικά προϊόντα πληρούν, άραγε, όλες τις προϋποθέσεις & οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για την ασφαλή χρησιμοποίησή τους;;;

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ…

www.Pieria.tv

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο