ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΘΩΝΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 27.10.2019

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(27-10-2019)

 

Κάλεσμα έγινε στον λαό τής Πιερίας να παρευρεθεί στην χωριό Μεθώνη το μεσημέρι τής 27ης Οκτωβρίου 2019, και να διαμαρτυρηθεί ειρηνικά κατά της εγκατάστασης 100 και πλέον λαθρομεταναστών σε γνωστό ξενοδοχείο τού χωριού.

Η προσέλευση τού κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη ενώ αρκετοί οδηγοί μπερδεύτηκαν κατά την διαδρομή στην έξοδο για Μεθώνη. Για τον λόγο αυτόν η έναρξη καθυστέρησε για μισή ώρα έως ότου καταφθάσουν και άλλοι στον χώρο διαμαρτυρίας.

Η διαμαρτυρία όμως κατά τής εγκατάστασης τών λαθρομεταναστών στο παραλιακό ξενοδοχείο τής Μεθώνης, μετατράπηκε σε Μακεδονικό ζήτημα (η Μακεδονία είναι Ελληνική) σε “αλήτες προδότες πολιτικοί” και άλλα συνθήματα που δέν έπρεπε να ειπωθούν σε μιά τέτοια ειδική διαμαρτυρία.

Τον πρώτο λόγο πήρε από το βήμα ο συντοπίτης μας Γιώργος Παπαδημητρίου.

Στην διάρκεια καλέστηκε στο βήμα και ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Αναστάσιος Μανώλας, όπου κάποιοι είπαν ότι παρευρίσκεται στον χώρο, αλλά δυστυχώς δεν αποδέχθηκε το κάλεσμα εφόσον δεν ανέβηκε στο βήμα.

Στην συνέχεια ο καταγόμενος από την Μεθώνη Πιερίας δικηγόρος Θεσσαλονίκης Τάσος Γιακουμής πήρε τον λόγο όπου μεταξύ άλλων επεσήμανε και την πλήρη απουσία όλων των βουλευτών τού Νομού Πιερίας και των αρχών τού Νομού, οι οποίοι απαξίωσαν την διαμαρτυρία κατά των λαθρομεταναστών και με την στάση τους αυτή προδίδουν την συγκατάθεση τους για την εγκατάσταση των λαθροεισβολέων τόσο στην Μεθώνη όσο και αργότερα σε άλλα μέρη τής Πιερίας.

Μετά έγινε πορεία στους δρόμους τού χωριού ενώ έντονα διαμαρτυρήθηκαν μπροστά στο ξενοδοχείο που για οικονομικό όφελος απαξίωσε την άρνηση των κατοίκων και δέχθηκε τους 100 λαθρομετανάστες να έρθουν στο ξενοδοχείο, άσχετα που οι κάτοικοι δέν θα επιτρέψουν κάτι τέτοιο.

Ο οργή δεν έλειψε όμως όταν κάποιος κάτοικος ζήτησε τον λόγο για να πεί ότι ξεχνούν οι κάτοικοι ότι ο ξενοδόχος αυτός πρόσφερε ψωμί σε κάποιους πρίν από… 20 χρόνια!!! Φυγαδεύτηκε άρον-άρον ο κύριος αυτός και απέφυγε τα χειρότερα από το οργισμένο πλήθος.

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιούνιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930