ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ Π.Ε.Ο. ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ «OLYMPUS PLAZA» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (09-06-2022).

 

Επιτέλους έγινε η απαραίτητη διαπλάτυνση του στενού και επικίνδυνου παράδρομου της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κατερίνης-Θεσσαλονίκης στο ύψος του «OLYMPUS PLAZA».

Το στενό δρομάκι και γεφύρι του σημείου εκείνου, έθετε σε πιθανό κίνδυνο εκτροπής ή και ανατροπής αρκετά οχήματα όλα αυτά τά έτη που παρέμενε ως είχε, όπως βλέπουμε και σε παλαιότερο ρεπορτάζ μου.

Από εκεί οι περισσότεροι οδηγοί κατέληγαν στην Εθνική Οδό προς Αθήνα περνώντας μέσα από τα Plaza όταν είχαν ανοικτή την καγκελόπορτα τους.

Τις ημέρες αυτές όμως, δόθηκε στην κυκλοφορία ο νέος παράδρομος με την σωστή διαπλάτυνση του από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας με συνδρομή της Αντιπεριφέρειας Πιερίας. Καθαρίστηκε το ρέμα και αποκαταστάθηκε η στατικότητα της γέφυρας. Ένα ακόμα χρήσιμο και ασφαλές έργο για τους οδηγούς που το διέρχονται.

Υπόψιν όμως πως όσοι οδηγοί θέλουν, όπως παλιά, να περάσουν στην Νέα Εθνική Οδό, δεν θα μπορέσουν διότι η επίμαχη καγκελόπορτα του PLAZA παραμένει κλειστή και σφραγισμένη για τα οχήματα πλήν των οχημάτων της Αστυνομίας, Πυροσβεστικής, ΕΚΑΒ και οχημάτων Τροφοδοσίας και Ανεφοδιασμού.

Έστω και έτσι, άλλο ένα χρήσιμο έργο παραδόθηκε στην διάθεση μας.

 

©www.Pieria.tv – 2022

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2022
Μοιραστείτε το Άρθρο