ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣ «…ΩΝ»! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ «DOCUMENTO»

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 23.01.2017)

 

Αποκαλυπτικός ο Κώστας Βαξεβάνης στην εφημερίδα του «DOCUMENTO», με άρθρο φωτιά για τον Θέμο Αναστασιάδη της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» με τις «εταιρίες φάντασμα» που καρπώθηκε περί τά 31 εκατομμύρια ευρώ σε δάνεια αγύριστα από την Τράπεζα Πειραιώς.

Οι αποκαλύψεις ρίχνουν ευθύνες και στην Τράπεζα της Ελλάδος με το πόρισμα της Βουλής από την Εξεταστική Επιτροπή να οδεύει προς τον εισαγγελέα, άσχετα εάν μπεί σε κάποιο συρτάρι –ώς είθισται εν Ελλάδι-.

Χορός εκατομμυρίων για τους τρείς εκδότες του ΘΕΜΑΤΟΣ, του Θέμου Αναστασιάδη, Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και Τάσου Καραμήτσου, την εποχή που μεσουρανούσε η έκδοση.

Με εταιρία φάντασμα που ίδρυσαν για τον εαυτό τους, έπαιρναν δάνεια από την Τράπεζα για την εταιρία και με τά χρήματα εκείνα αγόραζαν μετοχές από τον… εαυτό τους, και τά χρήματα κατέληγαν στις δικές τους τσέπες.

Ο Τριανταφυλλόπουλος νωρίς «εγκατέλειψε το καράβι» αφήνοντας τους δύο να το κυβερνούν με καπετάνιο τον Θέμο. Έλα όμως που «μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη τρείς και το λουρί της μάνας» δεν μπόρεσε να παραμείνει στο απυρόβλητο! Ο Βαξεβάνης αναλυτικά, ξεσκεπάζει το «κόλπο γκρόσο» του Θέμου Αναστασιάδη, και με πλήρη ανάλυση δημοσιεύει τά έργα και τις ρεμούλες της εταιρίας φάντασμα, και με διαφημιστικό σπότ το οποίον αν και πληρώθηκε δέν το έπαιξαν τά κανάλια με την δικαιολογία έλλειψης τηλεοπτικού χρόνου.

ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"

ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”

Τελευταία, με το άκουσμα των αποκαλύψεων, ο Θέμος Αναστασιάδης, τα στελέχη των τραπεζών που του χορήγησαν δάνεια με «περίεργες μεθόδους», τα εξυμνεί με «συνεχή δημοσιεύματα του πρώτου Θέματος και με ύμνους για τον πρώην Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο αλλά και για τον νυν, Γιάννη Στουρνάρα. Φυσικά διακριτές είναι (όσο και οι συνεχείς διαφημίσεις από την Τράπεζα Πειραιώς) οι αγιογραφίες του Μιχάλη Σάλλα ως πετυχημένου επικεφαλής της τράπεζας. Ο Θέμος Αναστασιάδης έχει κάθε λόγο να τον θεωρεί πετυχημένο…» όπως επισημαίνει ο Κώστας Βαξεβάνης.

Όλη η ενημέρωση στον δεσμό: documentonews.gr

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο