ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ

Μοιραστείτε το Άρθρο

ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ… ΓΡΑΦΟΥΝ!!!

Όταν σε βομβαρδίζουν με διάφορα διαφημιστικά φυλλάδια που κατακλύζουν το γραμματοκιβώτιό σου, επόμενο είναι ότι προσπαθείς να τα αποφύγεις, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δηλώνεις εμπάθεια για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα.

Στο δικό μου γραμματοκιβώτιο έγραψα σε εμφανές σημείο «ΟΧΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ» για να αποφύγω τον κόπο να τα πετώ στον κάλαθο των αχρήστων.

Δυστυχώς ο άνθρωπος που μοιράζει τα φυλλάδια δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο. Δεν σέβεται την επιθυμία μου να μην… επιθυμώ αυτό το χαρτομάνι, και λές και το κάνει επίτηδες εξακολουθεί να με εμπαίζει.

ΟΧΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ

Τηλεφώνησα πρίν από λίγες ημέρες στην διαφημιζόμενη εταιρία και εξέφρασα τα παράπονά μου. Με διαβεβαίωσαν ότι θα ενημερώσουν τους διαφημιστές προς συμμόρφωση. Σήμερα βρήκα μια από τά ίδια. Ξανατηλεφώνησα και με (ξανα)διαβεβαίωσαν ότι θα ενημερώσουν τους διαφημιστές προς συμμόρφωση. Ε’ λοιπόν την επόμενη φορά τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη εφόσον θα τον καταγράψει και η κάμερα ασφαλείας, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Επιτέλους, πάψτε κάποιοι να μας… γράφετε, διότι δεν έχει ο καθένας την δική σας όρεξη. Ξέρω, την δουλειά σας θέλετε να κάνετε και να «ξεφορτωθείτε» το υλικό για το οποίο πληρώνεστε να το μοιράσετε, όμως η ανοχή έχει και τά όριά της.

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

 

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment