Διευκρίνιση Συνηγόρου Υπεράσπισης Αρτέμη Σώρρα για τα ΜΜΕ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Ποινικολόγου

Βασίλη Νουλέζα

(Πρώτη δημοσίευση 12.05.2017)

 

Την 17.5.2017 οι τηλεοπτικοί σταθμοί ALPHA, ΑΝΤ1 κ.λ.π. ας φιλοξενήσουν, όπως πράττουν μέχρι σήμερα με ευαρέσκεια, τον Δικηγόρο Πατρών κ. Φ. Λεπίδα, που από την πρώτη στιγμή που ορίσθηκα συνήγορος υπεράσπισης Αρτέμη Σώρρα, μου επιτίθεται και με υβρίζει χυδαία, με προσβάλλει ανεπίτρεπτα δημόσια, χωρίς τόν ελάχιστο οφειλόμενο σεβασμό σε συνάδελφο του, με ανοίκειο ύφος και με στοχοποιεί αναίτια, απρόκλητα με την ανοχή τους.

Όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί με προεξέχοντες τους παρουσιαστές των βραδινών κεντρικών δελτίων αντιδεοντολογικά, παράνομα κατά παράβαση της κείμενης ραδιοτηλεοπτικής Νομοθεσίας, ενώ εκκρεμεί η εκδίκαση της Έφεσης ενώπιον του δευτεροβάθμιου Δικαστηρίου που ασκήθηκε νόμιμα κατά της ερήμην καταδικαστικής απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών που επέβαλε ποινή καθείρξεως 8 ετών και αποστέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για 5 έτη, και άραγε αναβιώνει το τεκμήριο αθωότητας τών ερήμην καταδικασθέντων, λαμβάνουν λυσσαλέα, ανεπιφύλακτα θέση υπέρ της ενοχής των και προκαταλαμβάνουν τήν κοινή γνώμη, διαμορφώνοντας ένα ιδιαιτέρως δυσμενές, αρνητικό κλίμα για τούς εντολείς μου, πού δέν έχουν καταδικασθεί αμετάκλητα.

ΔΕΝ σέβονται και αγνοούν το Σύνταγμα τόν ΚΠΔ και τις αρχές της ΕΣΔΑ και άλλων διεθνών Πρωτοκόλλων που η ελληνική πολιτεία έχει κυρώσει με νόμους. 

Ως ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας και αγανάκτησης ως συνήγορος υπεράσπισης των για αυτήν τήν μεροληπτική και εξοργιστική απαράδεκτη στάση τους ΔΕΝ πρόκειται να τούς τιμήσω ξανά.

Καλή επιτυχία, λοιπόν έτσι σας αξίζει…

Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο