ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ/ΤΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου 2016 17:45:45)

Με τηλεφώνημα, από τον Δήμο Κατερίνης που δεχτήκαμε πρίν από λίγο, και συγκεκριμένα από τον κύριο Βαλάντη Θεοδώρου, μας διευκρινίστηκε ότι το άρθρο μας για τις Σκηνές/Τέντες που στήθηκαν στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης, πρέπει να ανασκευαστεί.

Συγκεκριμένα: Οι εν λόγω Σκηνές/Τέντες που υπάρχουν στό Πάρκο για τις ημέρες των Χριστουγέννων, αν και αρχικά το κόστος των 10.000 ευρώ στον προϋπολογισμό που δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια, τελικά τοποθετήθηκαν δωρεάν από τον Ελληνικό Στρατό καθ’ ότι είναι στρατιωτικές Σκηνές και δέν διατίθενται στο εμπόριο.

Ευχαριστούμε για την διευκρίνηση και δεχόμαστε την παρέμβαση ώς έχει δημοσιεύοντας την απάντηση αυτή εκ μέρους του Δήμου Κατερίνης, συμπεραίνοντας ότι, το αρχικό κόστος του Θεματικού Πάρκου των 206.000 ευρώ, θα είναι μικρότερο στον απολογισμό εφόσον έχουμε και δωρεάν προσφορές, όπως οι Τέντες του Στρατού. Η βάση πάντως του άρθρου μας ήταν η ΔΙΑΥΓΕΙΑ (diavgeia.gov.gr).

%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο