ΔΙΧΩΣ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟ ΚΛΑΔΕΜΑ ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 21.03.2017)

Όντως είναι καλή κίνηση το κλάδεμα και η περιποίηση των δένδρων σε δρόμους της Κατερίνης. Αυτό αποφάσισε ο Δήμος και αυτό κάνει.

Βρεθήκαμε σήμερα στον πεζόδρομο της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, και αυτό από έναν εκκωφαντικό θόρυβο  που σου τρύπαγε τά τύμπανα των αυτιών σου. Πλησίασα και είδα το μηχάνημα καταστροφέα κλαδιών του Δήμου να μαζεύει τα κλαδιά που άφησαν στο διάβα τους οι εργάτες.

Ο θόρυβος του μηχανήματος δεν υποφερόταν στον κόσμο και στις γύρω καφετέριες και καταστήματα. Εάν αυτό όμως είναι το τελευταίο που πρέπει να σχολιάσουμε, τότε θα μείνω στα μέτρα προστασίας των πολιτών που περνούσαν δίπλα στο μηχάνημα.

Καμιά προστασία δεν προσέφεραν οι εργάτες του Δήμου στους πολίτες, ούτε καν η στοιχειώδης επισήμανση δεν υπήρχε παρά μόνον η βιασύνη του υπαλλήλου να τελειώσει.

Λάθος του Δήμου όλη αυτή η ενέργεια, διότι τέτοιο μηχάνημα δεν μπορεί να λειτουργεί μέσα σε κεντρική πλατεία. Θα μπορούσαν τά κλαδιά να φορτωθούν σε όχημα του Δήμου και σε έναν ασφαλή χώρο να τα παραλάβει ο καταστροφέας.

Αυτό προϋποθέτει όμως μυαλό και συνείδηση.

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο