ΔΙΧΩΣ ΝΕΡΟ ΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΣ και ΠΑΝΑΓΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Η ΔΕΥΑΔΟΛ

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(12-07-2019)

 

Ποιος θα το πίστευε εν έτει 2019, κάτοικοι οικισμών τής Λεπτοκαρυάς Πιερίας να λένε το νερό νεράκι! Και όμως…

Καταγγελία στην Pieria.tv αναφέρει ότι, δύο οικισμοί στην Λεπτοκαρυά Πιερίας, ο οικισμός Γέροντας και οικισμός Παναγιά, στερούνται το νερό, αυτό το πολύτιμο αγαθό.

Από τον Μάϊο τού 2019, οι κάτοικοι πλέον δεν άντεξαν την στέρηση τού νερού και άρχισαν να διαμαρτύρονται στην διοίκηση τής ΔΕΥΑΔΟΛ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δίου Ολύμπου) ζητώντας το αυτονόητο, την συνεχή ροή νερού στα νοικοκυριά.

Με παράπονο αλλά και θυμό οι κάτοικοι λένε ότι αδυνατούν στις βασικές τους ανάγκες, όπως είναι το πλύσιμο πιάτων, το μπάνιο τους, η φυσική τους ανάγκη και ότι άλλο εξυπηρετείται από το νερό.

Τον περασμένο μήνα Ιούνιο, οι κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν στον Γενικό Διευθυντή τού Οργανισμού Γιάννη Χρήστογλου για την έλλειψη νερού ζητώντας το αυτονόητο.

Σήμερα Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 έγινε το πρωΐ πάλι διαμαρτυρία μπροστά και μέσα στα γραφεία τής ΔΕΥΑΔΟΛ παρουσία τής αστυνομίας την οποίαν κάλεσαν οι ίδιοι οι κάτοικοι.

Σε επικοινωνία μου με τον Γενικό Διευθυντή τής ΔΕΥΔΟΛ κύριο Ιωάννη Χρήστογλου έθεσα το ερώτημα τής έλλειψης νερού όπως οι κάτοικοι μου το μετέφεραν. Η απάντηση και η τοποθέτηση του ήταν κατατοπιστική, δικαιολογώντας την έλλειψη εξ’ αιτίας κακόβουλων κλοπών νερού από αγρότες να ποτίσουν τά χωράφια τους, όπου έναν αγρότη τον μήνυσαν για την κλοπή. Κατανοεί την αγανάκτηση των κατοίκων και δικαιολογεί την οργή τους διότι θα πρέπει να έχουν συνεχώς νερό στην βρύση τους, καταλήγοντας ότι μέσα στον μήνα Ιούλιο το πρόβλημα θα λυθεί με τον νέο υπέργειο αγωγό που ετοιμάζουν για την ύδρευση των οικισμών.

Ακούστε στο παραπάνω βίντεο την τοποθέτηση τού κυρίου Ιωάννη Χρήστογλου στην τηλεφωνική μας επικοινωνία.

Τέλος, αναμένεται να οπλιστούν οι κάτοικοι ακόμα με λίγη υπομονή έως την λύση τού προβλήματος που δείχνει η ΔΕΥΑΔΟΛ θέληση αποκατάστασης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31