Διόδια Μαλγάρων, το Απόλυτο Μπάχαλο με Ουρές Οχημάτων! (Η Απάντηση Από Την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ).

Μοιραστείτε το Άρθρο

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (28-08-2022).

 

Δεν είναι να απορεί κανείς με το ελληνικό φαινόμενο στα διόδια Μαλγάρων.

Ουρές τά αυτοκίνητα με την «τεμπελιά»(;) των υπαλλήλων στα ταμεία, ενώ χρησιμοποιούνται μόνο τρείς υπάλληλοι ταμίες, και έχουν το θράσος στην εταιρία ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ να εισπράττουν τά διόδια!

Σε ερώτηση μου στην ταμία γιατί αυτό το μπάχαλο στα Μάλγαρα ενώ στα διόδια Αιγινίου (ίδια διαδρομή) δεν παρατηρείται αυτό το φαινόμενο; Η απάντηση αφοπλιστική: «Κάθε μέρα το ίδιο φαινόμενο έχουμε»!

Ας σωφρονιστεί επιτέλους η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ που ανέλαβε αυτά τά διόδια, περιουσία Ελλήνων δηλαδή που ξεπούλησε η κυβέρνηση.

*****************

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ» ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.

Σε απάντηση και τοποθέτηση της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ» για το ρεπορτάζ με το «μπάχαλο» που επικρατεί στα Διόδια Μαλγάρων, ο εκπρόσωπος της εταιρίας κος Κωνσταντίνος Κουτσούκος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη (μαζί μου) όπου και έδωσε την εξήγηση του φαινομένου αυτού.

«Η διαφορά των δύο σημείων, Μαλγάρων και Αιγινίου, της καθυστέρησης που υπάρχει (σημ:.στα διόδια Μαλγάρων), οφείλεται κυρίως στον υπερβολικό φόρτο που υπάρχει στα Μάλγαρα που κατευθύνονται στην υπόλοιπη Εγνατία και όχι προς το Αιγίνιο, και κατά δεύτερο λόγο, παρότι έχουμε μεγάλο αριθμό συνδρομητών, αριθμό ρεκόρ με το «EgnatiaPass», με τους πομποδέκτες, 140.000 συνδρομητές σε ένα χρόνο ενώ άλλοι έχουν 50.000 συνδρομητές σε 10 χρόνια, παρόλα αυτά δεν έχουν πάρει αρκετοί συνδρομητές το «EgnatiaPass» για να χρησιμοποιήσουνε τις ανοικτές λωρίδες και μένουν άδειες αυτές. Αυτό είναι το πρόβλημα. Εάν αυτές τις λωρίδες τις γυρίσουμε στο χειροκίνητο, ναι μεν θα υπάρχει μια μικρή αποσυμφόρηση αλλά το μυστικό είναι ο κόσμος να πάει στον πομποδέκτη («EgnatiaPass») διότι είναι τόσο γρήγορη η διέλευση. Τις ημέρες αυτές όμως υπάρχει μεγάλη έξοδος οχημάτων (λόγω διακοπών) και είναι ταλαιπωρία.

***«Η κυρία του ταμείου μού είπε ότι αυτό είναι καθημερινό φαινόμενο», είπα στον κύριο Κουτσούκο.

«Εντάξει, καθημερινό δεν είναι, δεν έχει δίκιο, αλλά είναι όντως ισχυρό, είναι πρόβλημα, συμφωνώ» απάντησε ο εκπρόσωπος.

«Επίσης, (συνεχίζει ο κύριος Κουτσούκος) την συγκεκριμένη ημέρα (του ρεπορτάζ μου) το 70% των οχημάτων κατευθύνθηκε στην υπόλοιπη ΕΓΝΑΤΙΑ και όχι στο Αιγίνιο, αλλά είναι ευκαιρία να προτρέψουμε τους ανθρώπους να προμηθευτούν τον πομποδέκτη «EgnatiaPass».

Σημειώνω ότι, η συνομιλία μου με τον κύριο Κουτσούκο ήταν σε ευγενικό επίπεδο κάτι που χαροποιεί τον δημοσιογράφο όταν ακούει την αντίθετη πλευρά που τοποθετείται ευγενικά και με στοιχεία σε κάθε ρεπορτάζ.

Πέραν τούτου, οι οδηγοί που χρησιμοποιούν τα διόδια, καλό είναι να έχουν τον πομποδέκτη της κάθε εταιρίας που χρησιμοποιούν τά διόδια τους, εν προκειμένω τον πομποδέκτη «EgnatiaPass» όπου και η διέλευση των διοδίων γίνεται εύκολα και γρήγορα από τις ανοικτές λωρίδες, τόσο από τα διόδια Μαλγάρων όσο και από την υπόλοιπη ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ.

 

www.Pieria.tv ©2022

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2022
Μοιραστείτε το Άρθρο