Δωρεά  έντεκα (11) στρωμάτων στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης

 

Α. Μυστρίδης: «Η συμβολή των πολιτών σημαίνει την αναγνώριση των προσπαθειών μας».

Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστης Μυστρίδης για την δωρεά έντεκα (11) στρωμάτων που θα καλύψουν ανάγκες του νοσοκομείου, αντικαθιστώντας άλλα παλαιότερα, από την κα Μιρέλα Μπούσιου, ανιψιά του Χρήστου Μπούσιου, ο οποίος μετά θάνατον άφησε στο Γ.Ν. Κατερίνης πέρα από την συγκεκριμένη δωρεά, ακίνητη περιουσία μεγάλης αξίας.

Όπως ανέφερε ο Διοικητής του Γ.Ν. Κατερίνης κ. Μυστρίδης οι δωρεές «είναι η σημαντικότερη επιβράβευση και αναγνώριση, όταν πολίτες συνδράμουν και αυτοί από την πλευρά τους, γιατί αυτό σημαίνει ότι αντιλαμβάνονται πλέον τις προσπάθειες που γίνονται από όλους μας, αλλά και τα αποτελέσματα που  επιτυγχάνονται».

Ο κ. Μυστρίδης στο πρόσωπο του κ. Μπούσιου ευχαρίστησε όλους τους πολίτες που έχουν προσφέρει στο Νοσοκομείο, αναγνωρίζοντας το έργο που γίνεται.

 

O Διοικητής

Ανέστης Μυστρίδης

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως την έγγραφη ή την προφορική άδεια μου.

Επιφυλασσόμενος παντός Νομίμου δικαιώματος μου σας καλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου (pieria.tv@pieria.tv ή στο τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος]) για τυχόν αναδημοσίευση εργασιών μου.

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιούνιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μαΐ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930