Δωρεά αυτοκινήτου στο Γ. Νοσοκομείο Κατερίνης για τις ανάγκες της Κατ’ οίκον Νοσηλείας

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Ένα αυτοκίνητο που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες της Κατ’ Οίκον Νοσηλείας δόθηκε ως δωρεά, από τους συγγενείς του κ. Μπούσιου μετά από επιθυμία του ίδιου. Ο κ. Μπούσιος, που νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, μετά θάνατον άφησε σημαντική περιουσία στο Νοσοκομείο, μεταξύ της οποίας και ένα αυτοκίνητο που θα καλύψει τις ανάγκες στον τομέα της Κατ’ Οίκον Νοσηλείας.

Την παράδοση του αυτοκίνητου έκανε συγγενής του κ. Μπούσιου παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ανέστη Μυστρίδη, ο οποίος την ευχαρίστησε θερμά επισημαίνοντας για μια ακόμη φορά την πολύτιμη βοήθεια της οικογένειας Μπούσιου και παράλληλα την αναγνώριση των προσπαθειών που γίνονται από όλους, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος του κ. Μπούσιου ευχαρίστησε την Διευθύντρια του Ιατρείου Πόνου, κα Τσιρογιάννη Αικατερίνη, την Προϊσταμένη του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών και όλους τους νοσηλευτές για την άμεση εξυπηρέτηση, τους ιατρούς και το προσωπικό του Παθολογικού τμήματος και της Αιμοδοσίας. Όπως τόνισε, το αυτοκίνητο είναι προσφορά του θείου της, στην κα Τσιρογιάννη, για να συνεχίσει το έργο της στο Ιατρείο Πόνου και στην Κατ’ Οίκον Νοσηλεία.

 

O Διοικητής

Ανέστης Μυστρίδης


Μοιραστείτε το Άρθρο