ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ 23.06.2019

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(23-06-2019)

Από τις 9 η ώρα το πρωΐ μέχρι το μεσημέρι στο Κοινοτικό κτήριο τού χωριού Αλώνια Πιερίας πραγματοποιήθηκε σήμερα 23 Ιουνίου 2019 η καθορισμένη εθελοντική αιμοδοσία που διεξάγεται δύο φορές τον χρόνο για τις ανάγκες τού Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Ο Σύλλογος Αιμοδοσίας «η Αλληλεγγύη» πραγματοποιεί δύο φορές τον χρόνο εθελοντική αιμοδοσία με τούς κατοίκους τού χωριού αλλά και των χωριών πέριξ των Αλωνίων να προσφέρουν αίμα για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας. Ο πρόεδρος τού Συλλόγου Χρήστος Παυλίδης θα μας εξηγήσει την διαδικασία και τον εθελοντισμό.

Μονάδα κινητής αιμοδοσίας τού Νοσοκομείου Κατερίνης με ιατρό και νοσοκόμες κάνουν την αιμοληψία όπου διαρκεί λίγα λεπτά τής ώρας ενώ τά οφέλη, τόσο για τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη το αίμα όσο και για τον δότη, είναι πολλά.

Μετά την διαδικασία τής αιμοδοσίας, ο αιμοδότης αναπαύεται για λίγο λαμβάνοντας τροφή και χυμό και μέσα σε λίγα λεπτά τής ώρας είναι έτοιμος να συνεχίσει την καθημερινότητα του.

Τόσο απλά.

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο