Video

Ειδικό Δικαστήριο Πρέπει Στον Μητσοτάκη Και Το Σινάφι του Για Τα Υποχρεωτικά Εμβόλια. (Βίντεο).

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (22-07-2021).

 

Όσο και να κόπτεστε κύριοι «ειδικοί» λοιμωξιολόγοι και να αυτοαποκαλείστε «ΆΡΙΣΤΟΙ» (για τους πολλούς… άχρηστοι), καθώς και εσείς πολιτικάντηδες, και περισσότερο εσύ Κυριάκο Μητσοτάκη, φερόμενε ως πρωθυπουργός της χώρας, κάποτε θα καθίσετε στο σκαμνί του ειδικού δικαστηρίου, ή του λαϊκού ίσως, για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με την υποχρεωτικότητα του εμβολίου.

Ανά τον κόσμο υγιέστατες φωνές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τα επικίνδυνα εμβόλια, ενώ εσείς συνεχίζετε την υποχρεωτικότητα τους με το πρόσχημα “το καλό του λαού”! Φτάνει πια, αρκετά γελάσαμε…

Κύριε Μητσοτάκη, ευθέως ερωτώ: «Ως μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που είσαι, εκτελείς τις εντολές της Λέσχης για καταστροφή της Ελλάδος ή όχι;» Εύλογο το ερώτημα μου.

Εφόσον αποδεδειγμένα τα συγκεκριμένα εμβόλια προκαλούν θανάτους και ανεπανόρθωτες ζημιές, γιατί εξακολουθείς να τα επιβάλεις στον λαό με ποινή «εξόντωσης» σε όσους τα αρνούνται; Γιατί ρε;;;

Επίσης: Όλα ανεξαιρέτως τα ονόματα των πληρωμένων υποστηρικτών του εμβολίου, είτε δημοσιογράφοι-κάφροι, είτε ιατροί, είτε πολιτικάντηδες, είτε καλλιτέχνες (της κακιάς ώρας) είναι, καταγράφονται από πολλούς και διατηρούνται μαζί με τις δηλώσεις τους. Όταν και εάν στο κοντινό μέλλον αποδειχθεί αυτό που επικαλούνται σοβαροί επιστήμονες περί ανεπανόρθωτων βλαβών στην υγεία των εμβολιασμένων και των επικείμενων θανάτων τους (κάτι που απευχόμαστε), τότε θα δοθούν όλα στην δημοσιότητα ως υπενθύμιση των πράξεων σας, λέγοντας στον λαό, νά, αυτοί είναι υπεύθυνοι για ότι σας συνέβη!

Όσο και να έχετε το «ακαταδίωκτο» να θυμάστε ότι, ο λαός δεν ξεχνά και δεν καταλαβαίνει από τέτοιου είδους αντισυνταγματικά και άθλια τερτίπια…! Τότε να δούμε πού θα κρυφτείτε και πώς θα αποφύγετε την δικαιοσύνη (λέμε τώρα…!) και την οργή του λαού.

Αυτά για τώρα. Δείτε το βίντεο!

 

©www.Pieria.tv – 2021


Μοιραστείτε το Άρθρο