ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 19.04.2017)

 
Δεν είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύω τα χάλια στους πεζόδρομους της Κατερίνης.
 
Σήμερα έκανα ένα «πέρασμα» από την οδό Κίτρους και φωτογράφισα μέρος του πεζοδρομίου όπου και υποτίθεται πως ανήκει στους πεζούς, εξ’ ου και ο ορισμός «ΠΕΖΟ-ΔΡΟΜΟΣ»=Δρόμος των Πεζών.
Πέραν του ότι πολλοί πεζόδρομοι έχουν καταληφθεί από αυτοκίνητα που τους καβάλησαν, βλέπουμε και διάφορους αδιάφορους ιδιοκτήτες κατοικιών να αφήνουν τους θάμνους τους να κατακλύζουν το πέρασμα των πεζών με αποτέλεσμα να αναγκάζονται οι διερχόμενοι να καταλήγουν στον δρόμο για να περάσουν τα εμπόδια με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να κτυπηθούν από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.
 
Αυτό που μου έκανε εντύπωση, είναι η ΚΑΤΆΛΗΨΗ ολοκλήρου του πεζόδρομου από γνωστό ανθοπωλείο της οδού Κίτρους όπου και τοποθέτησε τις γλάστρες του ακριβώς επάνω στον πεζόδρομο. Τώρα πώς θα περάσει ο πεζός; Αυτούς ο ιδιοκτήτης τους γράφει στα #%@#@&^% του, εκτός εάν έχει άδεια κατάληψης από τον Δήμο Κατερίνης.
 
Την κύρια ευθύνη την φέρει σίγουρα ο Δήμος και κατά συνέπεια απαιτούν οι δημότες να παρέμβει για αποκατάσταση της αυθαιρεσίας κάποιων ανεύθυνων που δέν τους νοιάζει τίποτα άλλο παρά μόνο πώς να γλυκάνουν τον «απαυτό» τους.

Μοιραστείτε το Άρθρο