Εισαγγελική έρευνα για «στημένη» κλήρωση… Τζόκερ! (video)

Μοιραστείτε το Άρθρο

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Σερβία η τελευταία κλήρωση γνωστού τυχερού παιχνιδιού, τύπου… Τζόκερ, καθώς υπάρχουν χιλιάδες καταγγελίες για «στημένη» διαδικασία.

Εισαγγελική έρευνα για «στημένη» κλήρωση… Τζόκερ!

Όλα συνέβησαν κατά την κλήρωση του τυχερού παιχνιδιού, όπου η παρουσιάστρια ανέφερε τους αριθμούς που έβγαιναν από την κληρωτίδα. Ο τέταρτος τυχερός αριθμός ήταν το «27», ωστόσο, στην κάρτα του τηλεοπτικού σταθμού, γράφτηκε ο αριθμός «21».

Άμεσα, η παρουσιάστρια ζήτησε συγγνώμη για το «τεχνικό λάθος», το οποίο χρειάστηκε μερικά λεπτά για να διορθωθεί και να αναγραφτεί ο σωστός αριθμός «27». Όμως, το επόμενο μπαλάκι που βγήκε ανέγραφε τον αριθμό «21» προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στους τηλεθεατές.

Μάλιστα, ακολούθησαν χιλιάδες καταγγελίες για την «εγκυρότητα» της κλήρωσης, με αποτέλεσμα να… επέμβει ο εισαγγελέας, που διέταξε έρευνα και πλέον η παρουσιάστρια και ο τηλεοπτικός σταθμός που έδειχνε απ’ ευθείας την κλήρωση βρίσκονται ενώπιον της δικαιοσύνης.

πηγή: onsports.gr

*********************

Μένει λοιπόν να δούμε πότε θα επέμβει εισαγγελέας και για τους δικούς μας για να διαπιστώσουμε τυχόν στημένα Τζόκερ και τά –δήθεν- απανωτά Τζάκ Πότς για να μαζεύουν τά εκατομμύρια και στο τέλος να δίνουν ψίχουλα. Επανειλημμένα τονίζω ότι πρόκειται για ΑΠΑΤΗ το τυχερό παιχνίδι και στην Ελλάδα. Ποιος όμως με ακούει;;;

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο